Ældre-møde med stegt flæsk og politi-historier

Efter årsmødet hos Ældre sagen i Tjele stod den på stegt flæsk og persillesovs. Privatfoto

Ældre-møde med stegt flæsk og politi-historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagens Tjele-afdeling holdt et velbesøgt årsmøde med blandt andet stegt flæsk og indlæg af en tidligere politibetjent.

Tjele: 105 af de 1228 medlemmer var mødt frem, da Ældre Sagens lokalafdeling i Tjele, som dækker den gamle Tjele kommune, forleden holdt årsmøde. Tjele-lokalforening er en af fem i Viborg Kommune, hvor i alt omkring 13.000 har medlemskort til Ældre Sagen.

Tjele-formand Tage Nielsen fortalte om det forgangne år. Blandt andet omtalte han petanqueturneringen, som havde stor tilslutning lokalt, men som ikke kunne gennemføres i distriktet, da der ikke længere var tilstrækkelig tilslutning.

Tage Nielsen oplyste også, at flere har brugt tilbuddet en "hjælpende hånd", og at flere fra bestyrelsen har været på bisidderkursus. Der har været mange henvendelser om hjælp til it i hjemmet, men der har ikke været så stor søgning til it-kurserne, hvorimod der var så god tilslutning til kurset i rejseengelsk for begyndere, at kurset måtte gentages.

Kjeld Gregersen gennemgik det kommende års aktiviteter, som blandt andet omfatter samarbejde med lokalhistorisk arkiv om slægtsforskning og et tre års program om "Kend din by" med start i september i Ørum. Endvidere bliver der også rejseengelskkursus og trafikkursus, et nyt golftilbud samt måske et kursus på køreteknisk anlæg. Alle aktiviteter kan findes på www.aeldresagen.dk/tjele.

Marie Hansen ønskede ikke genvalg til bestyrelsen. Hun blev erstattet af Villy Sahl. Som ny suppleant valgtes Villy Nielsen, Formyre.

Historier fra politiet

Efter årsmødet i Ældre Sagen Tjele fortalte Ivan Kjærgaard fra Hammershøj om sit arbejdsliv. Først som elev i Løvel Brugs og derefter 43 år ved politiet, heraf de fleste i Randers. Han kom med mange historier om arbejdet i hverdagen i politiet. Fra fangetransporter i bil og fly til tyverisager. Herunder også mere pudsige sager, som en, hvor en ældre dame havde brugt pengesedler som tallerken-mellemlægsservietter.

Som afslutning på det hele spiste forsamlingen stegt flæsk og persillesovs.

jøp

Ældre-møde med stegt flæsk og politi-historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce