Ældresagen skal have ny formand

Ældre sagen i Fjends-Karup holder en række arrangementer hen over året. Her er der fælles spisning på Mønsted Kro i forbindelse med det landsdækkende arrangement Danmark spiser sammen i 2016. Arkivfoto: Preben Madsen

Ældresagen skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Svenson fra Vridsted siger tak for denne gang, så der skal findes en ny formand, når Ældre Sagen i Fjends og Karup holder årsmøde i marts.

Fjends/Karup: Der skal findes ny formand, når Ældre Sagen i Fjends og Karup mødes til årsmøde på Mønsted Kro den 8. marts.

Her går den nuværende formand, Jørgen Svenson fra Vridsted, nemlig af, så der skal findes en ny i spidsen for den lokale afdeling af Ældre Sagen.

Jørgen Svenson kom til i 2015 og har altså været formand i tre år. Egentlig var det oprindeligt planen, at han blot skulle sidde på posten i et år, som en "nødløsning " som han selv udtrykker det. Men det blev altså til tre - i øvrigt spændende år, understreger han.

- Jeg havde erfaringer fra andre foreninger og interessen for det, og det ville jeg gerne bruge i denne sammenhæng også. Men der er rigtigt meget, man skal sætte sig ind i og følge med i inden for ældrepolitik og inden for Ældre Sagen, og i forhold til den måde, jeg gerne vil være formand på, så er det blevet for meget. Så nu er det nu, siger 68-årige Jørgen Svenson, der træder helt ud af bestyrelsen, men fortsætter som medlem af foreningen.

- Jeg tror ikke, at det er en god idé, at tidligere formænd får en anden post i bestyrelsen, for så kommer de bare til at gå og blande sig i den nye formands arbejde. Så det er helt ud. Men jeg bliver selvfølgelig som medlem af Ældre Sagen og vil tage med på nogle af udflugterne. Og det været rigtigt spændende og udfordrende at være formand, siger Jørgen Svenson.

Han har tidligere stået i spidsen for lokale idrætsforening i Vridsted, og også Vestfjendshallen og Fjends Idrætsforbund har han tidligere været formand for, og så han har været aktiv i politik og med i folkeoplysningsudvalget i det tidligere Fjends Kommune.

Optimistisk formand

Jørgen Svenson er optimistisk i forhold til at få fundet en ny formand og få de øvrige pladser i bestyrelsen besat med nye folk i det omfang, at det er nødvendigt.

Ud over ham selv er Svend Aage Gundelund Nielsen fra Daugbjerg på valg. Han vil som Jørgen Svenson siger gerne afløses, men kan godt tage en periode mere, hvis det bliver nødvendigt. Ruth Pedersen fra Stoholm er også på valg, men modtager genvalg, og så er begge suppleanter - Jytte Grandt og Allan Clifford Christensen - på valg, og de modtager også genvalg.

Årsmødet foregår altså på Mønsted Kro den 8. marts, og der er konstituerende møde i den nye bestyrelse den 12 marts, hvor man fordeler pladserne i bestyrelsen.

Den lokale afdeling af Ældre Sagen har i øvrigt i flere år haft et gevaldigt vokseværk. Da man holdt årsmøde i Frederiks i marts 2016 med over 140 deltagere, var der kommet 286 nye medlemmer til i løbet af det forgangne i år. Medlemstilgangen var med andre ord på 17 procent, og på det tidspunkt var der præcis 1949 medlemmer af den lokale afdeling af Ældre Sagen. Året efter i marts 2017 havde man rundet de 2100 medlemmer og lå i top fem over afdelinger med den største medlemsvækst i hele landet.

Ældresagen skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce