Andelskasse lukker filial i Hammershøj

Andelskassen i Viborg - her med Danmark Rundt-cyklister foran - skal fra slutningen af februar også være lokalt pengeinstitut for kunderne i Hammershøj-området. Arkivfoto: Morten Dueholm

Andelskasse lukker filial i Hammershøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andelskassens filial i Hammershøj lægges sammen med afdelingen i Viborg. Det sker som et led i at skabe stærkere og mere konkurrencedygtige filialer.

Hammershøj: Andelskassens kunder i Hammershøj skal med virkning fra tirsdag den 27. februar til Viborg, hvis de vil have fysisk kontakt med deres pengeinstitut. Andelskassen lægger sin filial i Hammershøj sammen med filialen i Viborg, men kunderne vil dog fortsat have adgang til pengeautomat, kundeboks og døgnboks i Hammershøj, skriver Andelskassen på sin hjemmeside.

Filialen i Hammershøj har de senere år haft hjemme i en afdeling i Danske Andelskassers Banks hovedsæde på Baneskellet i Hammershøj. For år tilbage havde man en større filial på Randersvej.

Sammenlægningen i Hammershøj og Viborg er et led i en omlægning, der også foretages andre steder i landet. I Sydjylland lægges filialen i Bramming sammen med den i Ribe og i Sønderjylland sammenlægges filialen i Augustenborg med filialen i Sønderborg.

Andelskassen oplyser i en pressemeddelelse, at formålet er at skabe store og mere konkurrencedygtige enheder med betydelig lokal styrke og bedre udviklings- og sparringsmuligheder for medarbejderne. Det skal ifølge administrende direktør Jan Pedersen give kunderne en "endnu bedre kundeoplevelse fremadrettet".

- Som bank skal vi blive ved med at udvikle os for at stå stærkt fremadrettet, så vi fortsat kan være et attraktivt tilbud for vores kunder. Derfor har vi i den seneste tid forenklet vores organisation på bankens hovedkontor, og samtidig ønsker vi at skabe nogle større og mere slagkraftige filialer med betydelig lokal styrke. Ved at samle kræfterne i færre, men større enheder, som i forvejen er inde i en positiv udvikling, skaber vi endnu stærkere og mere konkurrencedygtige filialer i vores lokalområder med flere samlede kompetencer, siger Jan Pedersen.

Vil stadig være lokal

Andelskassen vil fortsat være lokal, men på grund af den geografiske spredning af kunderne er det umuligt at være det ved at have et lokale i umiddelbar nærhed af alle bankens kunder.

- Det er derfor afgørende, at vi fremover er i stand til at tænke kundenærhed og støtte til udvikling af lokalområdet i en bredere forstand - så vi også kan gøre en positiv forskel for de mange kunder, som ikke bor i direkte nærhed af en af vores filialer, siger Jan Pedersen.

Kirsten Antonsen, der er forhenværende filialdirektør i Andelskassen i Hammershøj og ny privatkundechef i Andelskasen i Viborg, understreger i en pressemeddelelse, at Andelskassen fortsat vil bakke aktivt op om Hammershøj og lokalområdet i det hele taget.

Andelskasse lukker filial i Hammershøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce