Baggårdsfortællere rykker til Løgstrup

Baggårdsfortællerne fra Viborg Fortællekreds rykker næste torsdag til Løgstrup. Her er det de fire fortællere. Fra venstre er det Erik Møller, Minna Schiøtte, Birte Mølgaard og Henning Ringgaard Lauridsen. Pressefoto: Ertik Møller

Baggårdsfortællere rykker til Løgstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er gode røverhistorier, når der er baggårdsfortællinger i Løgstrup om aftenen torsdag den 16. august.

Løgstrup: Der er både eventyr, skrøner og gode røverhistorier på programmet på næste torsdag den 16. august i Løgstrup.

Her er der baggårdsfortællinger, og der bliver endda også fortalt historier, der ikke engang er løgn, lover fortællerne på forhånd.

Det er Birte Mølgaard, Henning Ringgaard Lauridsen, Minna Schiøtte og Erik Møller, der kommer til Løgstrup og fortæller. Konceptet med baggårdsfortællinger stammer oprindeligt fra Randers, men er også nået til Viborgegnen, og arrangementet og fortællerne har udgangspunkt i Viborg Fortællekreds. Her foregår fortælleraftenerne ellers indendørs, men baggårdsfortællinger foregår i det fri og deltagerne bliver udstyret med en klapstol til låns, som man så har med rundt og kan slå sig ned på, når de venter en ny fortællinger på et nyt sted.

Således også i Løgstrup. Og det er et populært tilbud, for de 50 pladser allerede solgt. Det fortæller Bent Kvisgaard, der er medlem af bestyrelsen hos arrangørerne fra Lokalhistorisk Forening for Løgstrup og Omegn og tovholder på arrangementet for foreningen.

- Konceptet er, at der sælges billetter til de klapstole, der er til rådighed, og de 50 billetter er allerede væk, og man kan ikke dukke op på dagen, for der skal altså være stole til alle. Og det har altså været populært at komme med, for vi har ikke engang skullet annoncere for at få billetterne afsat, siger Bent Kvisgaard.

Ingen egnshistorier

Han understreger, at selvom det er den egnshistoriske forening, der står bag, så er det ikke egnshistorie, det skal handle om.

- Det er en anderledes oplevelse med den gode fortælling og røverhistorierne i centrum, og der kan endda være, at der er nogle af historierne, der ikke er løgn, siger han.

Der er mødested ved Løgstrup Hallen på Vordevej 1 på torsdag den 16. august klokken 19.00, hvorefter der venter en rundtur i byen med stop undervejs, hvor klapstolene skal i brug, og hvor de fire fortællere altså vil underholde. Til sidst er der også kaffe, og den indtages ligeledes i det fri.

Baggårdsfortællere rykker til Løgstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce