Beboerforening er klar til herreaften

Arbejdet med at lave børneskov i Futdalen blev omtalt på årsmødet i Ørum Beboerforening. Arkivfoto: Jakob Thorup Thomsen

Beboerforening er klar til herreaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørum: På generalforsamlingen i Ørum Beboerforening, der blev holdt i Tjelecenteret, kunne formand Gitta Hoberg Hedegaard blandt andet gøre reklame for foreningens næste arrangement, der er herreaftenen fredag den 29. marts.

Hun fortalte også om årets aktiviteter i foreningen og kom blandt andet ind på, at beboerforeningen er blevet medlem af Viborg Landsbysammenslutning - også kaldet Vibland.

Hun fortalte om deltagelsen i kommunens pilotprojekt om en udviklingsplan for Ørum, om Futdalprojektet med blandt andet etablering af en børneskov, og om oprensningen af branddammen på Vestergade. Oprensningen er nu afsluttet, og foreningen håber, at mange vil lægge vejen forbi branddammen til sommer.

For første gang var Ørum sidste år med i motionskonkurrencen Lokaldysten. Det blev en stor succes, og derfor er man klar som deltager igen i år. I Ørum holdes Lokaldysten den 20. juni.

Efter generalforsamlingen fortalte David Croft mere om pilotprojektet, som Ørum deltager i sammen med tre andre byer.

Årets herreaften, der som nævnt er foreningens næste arrangement, begynder klokken 18 i forsamlingshuset i Tjelecenteret. Billetter kan man købe i Dagli' Brugsen eller via Nemtilmeld. Aftenens program indeholder blandt andet vin- og romsmagning, grill med tilbehør fra Slagter Storm, casino med roulette og blackjack, dart og meget mere, så mon ikke det kan lokke herrerne hjemmefra?

Bestyrelsen for beboerforeningen har konstitueret sig således: Formand: Gitta Hoberg Hedegaard. Næstformand: Inga Mumm. Kasserer: Hans Vestergaard. Sekretær: Søren Hedemann. Øvrige medlemmer er: Jette Cremer, Jens Mæng, David Croft, Egon Jensen og Jørgen Boller.

Beboerforening er klar til herreaften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce