Besøg fra vennerne i Tanzania

Et billede fra venskabsmenighedens besøg i 2012. Pastor Karoro ses her som nummer tre fra venstre. Arkivfoto: Morten Dueholm

Besøg fra vennerne i Tanzania

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødding/Løvel: Rødding, Løvel og Pederstrup sogne har gennem efterhånden mange år haft en venskabsmenighed i Tanzania. Til maj i år får sognene igen besøg fra Tanzania. Denne gang er det venskabsmenighedens tidligere præst, pastor Karoro, der kommer på besøg. Han besøgte senest vennerne i Danmark i sommeren 2012 sammen med tre andre fra menigheden i Kasheshe i Tanzania.

I år kommer han alene. Han er af Danmission inviteret til at deltage i et stort kirkeligt stævne i Herning i kristi himmelfarts-weekenden med navnet "Himmelske dage på Heden". I kirkebladet skriver sognepræst Niels-Peter Lund Jacobsen, at den endelige plan for pastor Karoros visit ikke er fastlagt, men at det er meningen, at han medvirker ved en gudstjeneste i Rødding Kirke søndag den 19. maj.

Siden besøget i 2012 har Karoro videreuddannet sig ved et universitet i Nairobi i Kenya. Her har han studeret freds- og konfliktmægling. Studierne er finansieret af stiftet i Tanzania, Karagwe, og af enkeltpersoner i Rødding/Løvel-området. Han er nu færdiguddannet og skal arbejde med freds- og konfliktmægling i Karagwe stift.

jak

Besøg fra vennerne i Tanzania

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce