Borgerforening i fare for at lukke

Borgerforeningen i Grønhøj har gennem årene stået for en lang række arrangementer - blandt andet med havetraktortræk som en del af festlighederne. Arkivfoto

Borgerforening i fare for at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønhøj Borgerforening kan ikke finde nye til bestyrelsen og risikerer at måtte lukke ned - alternativt stille sig selv i bero.

Grønhøj: Skønt medlemslisten indeholder omkring 100 navne, er der tilsyneladende ikke nogle, der vil tage over i bestyrelsen.

Det er situationen for Grønhøj og Omegns Borgerforening efter en nylig generalforsamling. Derfor har bestyrelsen indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling mandag den 19. februar i Grønhøj Kultur- og Forsamlingshus. Eneste punkt er valg af bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter. Men med tilføjelsen: Eventuel lukning af Grønhøj Borgerforening.

Så vidt tror formand Birgit Larsen, der selv ønsker at stoppe, dog ikke det kommer. Heller ikke selv om hun tvivler på, om det den 19. lykkes at få valgt nye til bestyrelsen.

- Vi har talt om, at borgerforeningen måske kan stilles i bero. Så kan den senere genoplives. I mellemtiden har vi jo blandt andet en legeplads, der skal holdes vedlige, og det klarer vi nok, siger Birgit Larsen.

Foruden hende ønsker de to andre, der ligeledes er på valg i år, at sige farvel i bestyrelsesarbejdet. Tilbage er der to medlemmer, som ikke er på valg.

Nej til at forpligte sig

Den afgående formand, der har været med i borgerforeningens bestyrelse i mange år fordelt over flere omgange, konstaterer, at mange siger ja til at hjælpe til med konkrete arbejdsopgaver. Men færre ønsker sig altså at påtage sig forpligtelsen ved at sidde i bestyrelsen.

Bliver Grønhøj og Omgens Borgerforening lukket eller stillet i bero, vil borgerne i den lille kartoffeltyskerby måske i år skulle undvære en række begivenheder og arrangementer, som borgerforeningen plejer at stå for.

Det gælder blandt andet sommerfest, sankthansarrangement og fællesspisninger. Fastelavnsfesten førstkommende søndag bliver der dog ikke rørt ved. I hvert fald ikke i år, hvor kulturhuset sørger for, at katten kan blive slået af tønden.

Borgerforening i fare for at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce