Brugs kan blive afløst af ny dagligvarebutik

Rødding-borgerne skal diskutere, hvordan de kan få en anden dagligvarebutik til byen som erstatning for brugsen. Arkivfoto: Preben Madsen

Brugs kan blive afløst af ny dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Rødding arbejder borgere med planer for, hvordan man kan åbne en ny dagligvareforretning som erstatning for byens brugs.

Rødding: Når medlemmerne af brugsforeningen i Rødding mødes onsdag aften for at tage stilling til et forslag om at lukke byens eneste dagligvareforretning, kan det måske blive startskuddet til, at man får en anden dagligvareforretning i stedet.

Som tidligere omtalt har bestyrelsen for Lokalbrugsen i Rødding kastet håndklædet i ringen og indkaldt til to ekstra generalforsamlinger med forslag om at lukke forretningen. Det sker, fordi man simpelthen ikke kan få forretningen til at løbe rundt længere.

Rødding Lokalråd har imidlertid besluttet at kalde til møde i umiddelbar forlængelse af brugsens generalforsamling for at diskutere, hvordan borgerne kan samarbejde om at afdække realistiske muligheder for at åbne en ny butik. Det skriver lokalrådet på Facebook og i byens informationsmail.

Lokalrådet er bekendt med, at flere overvejer alternativer til brugsen. "Det er rigtig godt, og kræfterne for en ny dagligvarebutik bør koordineres," skriver lokalrådet.

Brugsens generalforsamling er naturligvis kun for medlemmerne, men det efterfølgende møde er åbent for alle fra byen og omegnen. På dagsordenen er beskrevet, at man skal diskutere, hvordan man forener kræfterne for at fastlægge den rigtige løsning for byen og eventuelt nedsætte en gruppe, der vil arbejde med at finde en konkret løsning.

Lokalrådet opfordrer til, at alle, der har ideer til, hvad der skal til for at drive en rentabel butik i byen og/eller har mod på at arbejde med afdækning af mulighederne for en anden butik, møder op, så man hurtigt kan nedsætte en arbejdsgruppe.

Brugs kan blive afløst af ny dagligvarebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce