Carte Blanche sætter gang i dialogen i Kvols

Carte Blanche i Viborg rykker deres "Suppe og samtale"-koncept til Kvols under navnet "Dialog og deller" den 26. april. Pressefoto

Carte Blanche sætter gang i dialogen i Kvols

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carte Blanche-konceptet "Suppe og Samtale" rykker til forsamlingshuset i Kvols under navnet "Dialog og deller".

Kvols: Det godt gennemprøvede Carte Blanche-koncept med suppe og samtale flytter fredag den 26. april til Kvols Forsamlingshus. Og i dagens anledning bydes der på "Dialog og deller" og en gåtur i naturen omkring Kvols Hage i stedet for suppe.

Det lyder lidt som snedig idéudvikling af den slags, som store virksomheder bruger alt for meget tid på, når det næste "Suppe og samtale"-arrangement hedder "Dialog og deller". Men rent faktisk har konceptet en langt mere jordnær årsag, fortæller Anette Vinther fra Kvols Forsamlingshus i en pressemeddelelse.

"Vi har såmænd lige haft et arrangement, hvor vi serverede suppe! Så derfor tænkte vi, at vi hellere ville have frikadeller til denne lejlighed."

Derfor blev arrangementet straks omdøbt til "Dialog og deller". Det bliver dog en aften fuldstændig i tråd med Carte Blanches sædvanlige koncept med god mad og lige så godt selskab - nu blot i nye omgivelser.

Gåtur før maden

Det med omgivelserne skal forstås helt bogstaveligt: Deltagerne tager nemlig en lille gåtur i området omkring Kvols Hage inden maden. Carte Blanche sørger for den gode dialog, og forsamlingshuset sørger for fantastiske frikadeller.

"Suppe og samtale" går ud på uformelt, hyggeligt samvær omkring et godt måltid mad. En mulighed for at mødes med andre i lokalområdet og dele både lavpraktiske og utopiske tanker, ideer og samtaler med hinanden.

Det bliver en aften for hele familien - børn og voksne i alle aldre er velkomne. På aftenen sætter Sara Topsøe-Jensen fra Carte Blanche gang i den gode snak - og herefter er der tid til en gåtur i Kvols Hage. Maden serveres klokken 18.30.

Prisen er 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn og tilmelding til "Dialog og deller" skal ske senest to dage før til Anette Vinther på anp@viborg.dk eller med en sms til 30339730.

Ufs

Carte Blanche sætter gang i dialogen i Kvols

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce