En tur ad Memory Lane på Fjandbohus

Senest var der foredrag ved Else Højvang, men på tirsdag er der musik på programmet hos Iglsø Ældreklub på Fjandhus. Foto: Morten Pedersen

En tur ad Memory Lane på Fjandbohus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iglsø: Der er musik og en tur ned ad Memory Lane på programmet på tirsdag den 11. december fra klokken 14.00 på Fjandbohus i Iglsø.

Her får Iglsø Ældreklub besøg af Ebbe Rothmann eller "Den Gamle Spillemand" og hans guitar, som han selv skriver i oplægget til besøget. Hvis man elsker at synge med på de gode gamle slagere fra dengang, der blev lyttet til Eldorado og Dansk Toppen, så kom med på en lille musikalsk rejse tilbage i tiden og syng med på sange som: Åbent landskab, Gem et lille smil, Så længe jeg lever, Kald det kærlighed, Wonderfull Tonight, Sidder på et værtshus, Aldrig mer må jeg se dig, You Raise me up og mange flere, lyder opfordringen fra Ebbe Rothmann.

Han fremhæver også kunstnere som John Mogensen, Roger Whittaker, Helge Engelbrecht, Lars Lillholt, Gustav Winkler, Stig Rossen, Willi Nelson, Kim Larsen, The Dubliners, Four Jacks og Povl Dissing i en pressemeddelelse forud for besøget.

Ebbe Rothmann har i øvrigt tidligere spillet i Fjends-området, da han var en del af "The Besso Kvartet", som spillede til pinsebal i Mønsted Forsamlingshus i 1965.

Arrangementet er det sidste i år hos Iglsø Ældreklub, men man er klar igen på Fjandbohus den 8. januar fra klokken 14. Her kommer Poul Grønne og fortæller om sin tur på cykel gennem Indiens ørkenstat Rajasthan.

Alle er så om sædvanlig velkomne til at være med på tirsdag.

En tur ad Memory Lane på Fjandbohus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce