Endnu et godt år for Sparkær IF

Jens Buhl Christensen og Sparkær IF arrangerede i januar for for tredje gang Vinterløb i Sparkær med maraton, halvmaraton og rundeløb. Og det blev med ny deltagerrekord. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Endnu et godt år for Sparkær IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2018 blev et godt år for Sparkær Idrætsforening, hvor man kunne glæde sig over et solidt overskud og masser af aktiviteter til den årlige generalforsamling.

Sparkær: Masser af aktiviteter og et solidt overskud på knap 90.000 kroner for 2018. Det var blandt overskrifterne, da der mandag aften var generalforsamling for Sparkær Idrætsforening.

Her kunne deltagerne blandt andet glæde sig over et overskud på 89.682 kroner, en egenkapital på 1,2 millioner kroner og en likvid formue på godt 330.000 kroner.

- Der er ikke noget at klage over. Det går godt, fastslår formanden for Sparkær IF, Hans Peter Johansen, der i sin beretning blandt andet pegede på, at kantinedriften er en afgørende faktor for det gode økonomiske resultat. En stor del af overskuddet kommer fra kantinen og de mange aktiviteter, der er i klubben i form af løb, fodboldskole og særligt fodboldturneringen Fjends Cup, der bidrager til det halve af overskuddet fra netop kantinen.

- Men det er også hårdt arbejde. Kontingentet er lavt, og det skal det blive ved med at være, så overskuddet kommer fra de enkelte aktiviteter, siger Hans Peter Johansen.

Han påpeger også, at man over de seneste år er kommet godt over faciliteterne med nye omklædningsrum og forbedringer i udenomsarealerne, og at man nu overvejer at betale den sidste restgæld fra et lån fra netop omklædningsprojektet på 157.000 kroner.

Valg
Følgende blev valgt til bestyrelse og udvalg i Sparkær IF: Karen Ladefoged blev genvalgt som kasserer, Mona Vistisen blev genvalgt og Mogens Frederiksen nyvalgt til bestyrelsen, hvor han afløser Helle Christensen, mens Lene Riis og Johnny Holm blev valgt som suppleanterI de forskellige udvalg blev følgende valgt for et år: Fodbold - Senior: Bjarne Have og Majbritt Jensen, Fodbold - Ungdom: Johnny Weller og Johnny Holm, Gymnastik: Susanne Holst Laursen og Anita Olesen, Badminton: Ole S. Andersen og Bjarne Gade, Tennis: Jørn Tidemann og Niels Jørgen Jørgensen, Løb: Lone Bach Sørensen og Hans Peter Johansen og Billingeparken: Mogens Frederiksen og Per Pedersen.
13 var mødt frem til generalforsamlingen i Sparkær IF. Privatfoto
13 var mødt frem til generalforsamlingen i Sparkær IF. Privatfoto

Godt med deltagere

I årets løb har man fået motionscykling med i udbuddet, da SIF Cykling begyndte i september, og nu drager en flok cyklister afsted fra klubhuset på ture stort set hver weekend. I sin beretning nævnte Hans Peter Johansen også de tre løb, som klubben arrangerer eller er med til at arrangere. Fjendsløbet, som 142 løb med på i maj, Sparkær Mandeløb med 60 deltagere og det nye Sparkær Vinterløb, der arrangeres i samarbejde med Jens Buhl Christensen, og som i 2018 trak 124 løbere til Sparkær og i januar i år satte ny rekord med 150 deltagere.

En anden klassiker, Fjends Cup' en, trak i godt sommervejr også mange tilskuere til stadion i Sparkær, og man håber på en gentagelse, når den 37. udgave af fodboldturneringen begynder hen på sommeren i år. Klubbens gymnastik- og fitness-afdeling har travlt med otte forskellige hold, og også børnefodbolden er der godt med spillere til, påpegede han i beretningen. Det har man også kunnet mærke det seneste par år, hvor Sparkær IF har været vært for fodboldskolen i Fjends, og i sommer måtte man udvide fra 32 pladser til 48, og de blev hurtigt solgt.

Seniorherrerne i fodbold har hold i serie 3 og serie 5, og der er håb om, at damerne også i år kan være klar med et hold. Også badminton og tennis er fortsat en del af udbuddet Sparkær IF.

Færre medlemmer

Medlemsmæssigt har der været en mindre nedgang fra 278 til 264 i år, men det er ikke noget, der bekymrer.

- Det er små udsving, og de vil altid være der, så det tager vi helt roligt, siger Hans Peter Johansen.

Eneste knast er, at blot 13 var mødt frem til generalforsamlingen.

- Jeg ved ikke, hvorfor der er sådan. Der var 17 sidste år, så det er nok niveauet, men det kan godt undre mig, at man ikke har et par timer til at høre, hvordan det går, og give sit besyv med, siger formanden.

Endnu et godt år for Sparkær IF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce