Familiefar dømt for at slå og tage kvælertag på sin søn

En familiefar er ved Retten i Viborg dømt for vold mod sin mindreårige søn. Modelfoto

Familiefar dømt for at slå og tage kvælertag på sin søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 41-årig mand er nu dømt for gentagne gange at have taget halsgreb om sin søn og en enkelt gang at have slået ham i maven med et knytnæveslag.

Karup: Et turbulent familieliv eskalerede i slutningen af 2016 for en 41-årig mand, og det endte med en skilsmisse og en fængselsdom.

Den 41-årig familiefar skal tre måneder i fængsel for at have slået sin søn i maven med en knytnæve og flere gange at have taget kraftigt halsgreb på ham.

Overfaldene skete hjemme hos familien i Karup, og begyndte da forældrenes forhold var begyndt at smuldre. De er nu blevet skilt.

Sønnen, der er under 12 år gammel, har selv fortalt om overfaldene i skolen og til sin mor. Han har også forklaret, at han er bange for, at faderen vil slå eller råbe af ham igen.

Den første episode, drengen kunne fortælle om, er fra et ukendt tidspunkt i 2016, hvor hans far slog ham i maven med en knytnæve, fordi de var oppe at skændes. Faderen forklarede i retten, at det var en løgn, drengen havde fundet på.

Røde mærker og blå læber

Den tiltaltes ekskone, drengens mor, fortalte, at hun første gang oplevede volden nytårsaften 2016, hvor den tiltalte var oppe at skændes med sin søn, fordi drengen ikke ville blive siddende ved spisebordet.

Det gjorde den 41-årige mand så rasende, at han fastholdt drengen om halsen. Drengen hev efter vejret og bad sin far om at give slip. Til sidst blandede moderen sig, og først da slap han sit greb om drengen.

Drengens hals fik røde mærker, læberne blev blå og han græd meget.

I september eller oktober 2017 var forældrene blevet skilt, og den tiltalte var hjemme og besøge sine i alt fire sønner hos sin ekskone. Her fandt ekskonen pludseligt den 41-årige far på sønnens værelse. Han løftede drengen op om halsen, så han ikke kunne nå jorden. Drengen endte igen med røde mærker om halsen og blå læber.

Retten lagde i domsafsigelsen vægt på de detaljerede og troværdige vidneforklaringer fra drengen, hans bror og hans mor.

Faderen nægter, at han på noget tidspunkt har slået eller taget halsgreb på sin søn, og han ankede efterfølgende dommen.

Familiefar dømt for at slå og tage kvælertag på sin søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce