Familier får hjælp til julen

Der uddeles også i år julehjælp til familier på Karup og Frederiks-egnen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Familier får hjælp til julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

24 familier med i alt 51 børn får i år en håndsrækning til julen i form af julehjælp fra Røde Kors Karup, Lions Karup og kirkerne i Frederiks og Karup.

Karup/Frederiks: Julen presser nok for de fleste budgettet, og er der i forvejen ikke for meget i overskud, kan det være svært at få det hele til at hænge sammen. Derfor har det ligesom tidligere også i år været muligt at søge om hjælp til julen fra Røde Kors Karup, Lions Karup og kirkerne i Karup og Frederiks, der arbejder sammen om at uddele julehjælp til socialt udsatte børnefamilier i Karup- og Frederiks-området.

I år har 24 familier med i alt 51 børn fået julehjælpen, der består af et gavekort til indkøb af varer til julebordet samt en julegave til børnene i de respektive familier. Det oplyser sognepræst i Frederiks Sogn, Carl-Gustav Christensen, i en pressemeddelelse. "Det er tydeligt, at behovet for en håndsrækning her i juletiden stadig er der. Derfor er vi glade for i år at kunne uddele julehjælp til 24 modtagere med tilsammen 51 børn. Vi har igen i år prioriteret ansøgere med hjemmeboende børn under 18 år", fortæller Carl-Gustav Christensen, der samtidigt takker Coop Danmark, Super Brugsen i Karup og Karup Bio for rabatter og stor velvillighed.

"De er med til at gøre det muligt for os at hjælpe så mange, som vi gør", understreger sognepræsten.

Der er lidt færre familier, der får hjælp til julen ad denne vej i år i forhold til sidste år.I december 2017 fik 26 familier med tilsammen 60 børn hjælp op til jul. Forrige år var det 24 familier med tilsammen 49 børn, og i 2015 drejede det sig om 38 børn.

Familier får hjælp til julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce