Festlige Knaber-dage i vente

Knaberfesten i Aalestrup byder blandt andet på et besøg fra Nordisk Tivolipark - og det plejer at være et besøg værd for både børn og voksne. Arkivfoto.

Festlige Knaber-dage i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag til søndag er der fuldt blus på aktiviteterne til Knaberfesten i Aalestrup.

Aalestrup: Dette års udgave af Aalestrups byfest - Knaberfesten - er allerede så småt i gang, og onsdag i denne uge går det for alvor løs med aktiviteter.

Onsdag er festlighederne centreret omkring midtbyen, hvor butikkerne holder åbent til klokken 20, og der samtidig serveres grillede lækkerier på Torvet. Desuden kan man opleve forskellig underholdning, og ønsker man sved på panden, er det samtidig aftenen for årets udgave af Knaberløbet. Samme aften er det blevet tid til det traditionsrige sambaoptog, der som altid udgår fra Rosengården.

Torsdag åbner Nordisk Tivolipark på festpladsen, og de vil i øvrigt være til stede til og med søndag, når Knaberfesten når sin afslutning.

Musik og fest

Weekenden er pakket med aktiviteter fra den tidlige morgen til langt ud på natten. Lørdag begynder dagen med kaffe og rundstykker i festteltet, og derudover byder dagen på det store heste- og kræmmermarked, cykelløb, damefrokost, ringridning, koncert med Rock Nalle, børneloppemarked og musik hele dagen. Kræmmermarkedet fortsætter søndag, hvor festen i øvrigt også skal rundes af.

Efter optog gennem byen med Skivegarden og dekorerede vogne skal der kåres et nyt knaberpar med konferencier Per Bisgaard i front. Knaberballet med musik fra Roulet runder det hele af.

Overskuddet fra festen går i øvrigt til ungdomsarbejdet i Aalestrup og omegn.

Festlige Knaber-dage i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce