Fodboldsamarbejde klar til ny sæson

Trænerstaben hos SMS Fjends samlet i Sparkær. Fra venstre er det Lasse Møller Svendsen, Kasper Henriksen, Jacob Odland, Anders Holm og Jens Peder Lausen. På billedet mangler Frio Kristensen. Privatfoto

Fodboldsamarbejde klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldsamarbejdet SMS Fjends er klar med seks trænere til drengeholdene for U13, U14 og U15. Træningen begynder i marts.

Fjends: Der var mørke skyer over SMS Fjends fodboldsamarbejdet mellem Stoholm, Mønsted og Sparkær, da man ved slutningen af efteråret stod uden trænere til de tre drengehold - U13, U14 og U15.

Som folkebladet tidligere har skrevet, så har repræsentanter fra ungdomsafdelingerne i de tre klubber hen over vinteren arbejdet hårdt på at finde trænere til sæsonen 2019, og det er nu lykkedes. For nylig var trænerne på nær en - Frio Kristensen - samlet i Sparkær for at planlægge træningsstarten og forløbet af foråret 2019.

Der lægges ud i Stoholm lørdag den 9. marts fra klokken 10.30 med en let omgang træning til cirka klokken 11.15. Fra 11.30 - 12.00 bliver der et kort intromøde, hvor der er en forfriskning til drengene og kaffe til forældrene.

Herefter trænes der på skift i Stoholm, Sparkær og Mønsted tirsdag og torsdag mellem klokken 17.00 og 18.30 en uge ad gangen. I uge 11 om dog kun om onsdagen i Stoholm. I ugerne 12, 13, 14, 15 og 16 trænes kun om tirsdagen fra 17.00 til 18.30, men fra uge 17 og frem til sommerferien både tirsdag og onsdag fra 17.00-18.30. Træningstider vil fremgå af Holdsport.

Følgende trænere er knyttet til de tre hold, oplyser samarbejdet i en pressemeddelelse. Hos U15 er det Jacob Odland og Anders Holm, hos U14 er det Lasse Møller Svendsen og Kasper Henriksen, og for U13 er det Frio Kristensen og Jens Peder Lausen.

- Det er meget vigtigt, at spillerne møder op til start den 9. marts, og er man forhindret, så meld gerne afbud til en af trænerne, fortæller Jens Peder Lausen, der håber på stort fremmøde i Stoholm.

Fodboldsamarbejde klar til ny sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce