Godt gensyn 65 år efter konfirmationen

Konfirmanderne fra Kobberup Kirke der mødtes til 65 års jubilæum den 8. april: Fra venstre er det sognepræst Else Kaag Bjerg, Ejvind Jakobsen, Edith Sørensen (Olesen), Inger Knudsen (Bak), Gudrun Jensen (Sørensen), Thora Astrup Madsen, Sonja Christensen (Jensen), Aase Nielsen (Pallesen), Peder Dueholm Kristensen, Svend Erik Bisgaard, Leon Knudsen og Edmund Andersen. Privatfoto

Godt gensyn 65 år efter konfirmationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et hold konfirmander, der blev konfirmeret i Kobberup Kirke i 1952 og 1953, har netop holdt 65 års jubilæum i Stoholm.

Stoholm: Et hold konfirmander, der blev konfirmeret i Kobberup Kirke for 65 år siden, har netop holdt gensynsfest i Stoholm.

Det skete søndag den 8. april i Stoholm Kirke og Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor det altså blev markeret, at det var 65 år siden, at de blev konfirmeret i Kobberup Kirke. Dengang var årets konfirmander delt i to hold, så et hold blev konfirmeret i oktober 1952, og et andet hold blev konfirmeret i april 1953.

- Dengang blev konfirmationerne også holdt i efteråret, fordi der var nogen, der havde langt til kirken, forklarer Ejvind Jakobsen fra Stoholm, der sammen med Sonja Christensen og Erik Bisgaard har stået for at få inviteret konfirmanderne til gensynsdagen.

Jubilarerne deltog i formiddagsgudstjenesten i Stoholm Kirke, og derefter stod den på frokost og eftermiddagskaffe i Stoholm Fritids- og Kulturcenter og masser af nostalgisnak, og jubilarerne havde en rigtig god dag, fortæller Ejvind Jakobsen.

Det er i øvrigt tredje gang, at konfirmanderne mødtes. Første gang var i 2003 til 50 års jubilæet, og man mødtes så igen 10 år senere for at markere 60 året for konfirmationen.

- Om det bliver til et gensyn igen om fem år, må vi se til den tid. Vi er jo efterhånden kommet op i alderen alle sammen, siger Ejvind Jakobsen.

Oprindeligt var der 39 på de to konfirmandhold, og 12 var altså med til gensynet denne gang i Stoholm.

Godt gensyn 65 år efter konfirmationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce