Grønt lys til fartdæmpere i Bjerregrav

Teknisk udvalg har bevilliget 100.000 kroner til vejbump på Gamle Aalborgvej. Foto: Google

Grønt lys til fartdæmpere i Bjerregrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ønsket om trafikdæmpende foranstaltninger i Bjerregrav er blevet delvist godkendt af teknisk udvalg. 100.000 kroner er sat af til formålet.

Bjerregrav: Borgerforeningen Hersom-Bjerregrav har ansøgt teknisk udvalg om at få flere fartdæmpende elementer sat ind på Gl. Aalborgvej i Bjerregrav. Udvalget har godkendt dele af ansøgningen, hvilket glæder Klaus Kristensen, som er formand for Levende Landsby, som arbejder tæt sammen med borgerforeningen Hersom-Bjerregrav.

- Det er rigtig godt, vi kunne godt bruge lidt mere, men det er en fin start, siger han.

Han fortæller, at der er stærkt behov for flere chikaner, da byen simpelthen er vokset sig større end de nuværende chikaner kan afhjælpe.

- For 10 år siden fandtes Rishøjen jo ikke. Nu er der jo mange børn, og den første chikane på Gl. Aalborgvej kommer først længere nede. Det er simpelthen udviklingen, som har været stor de seneste år, siger Klaus Kristensen.

Forvaltningen har indstillet 100.000 kroner til formålet, som skal bruges til to fartbump til 65.000 kroner samt udskiftning af vejtræer til 35.000.

I ansøgningen ønskede Levende Landsby og borgerforeningen også om at få nedsat fartbegrænsningen til 40 kilometer i timen på strækningen, men det har teknisk udvalg sagt nej til. Ligeledes er udvalget ikke gået med til at hæve et fladt vejkryds, der også skulle få bilisterne til at sagtne farten.

Grønt lys til fartdæmpere i Bjerregrav

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce