Hardinger er klar til Mønsted-koncert

Michael Hardinger Band spiller Shu-Bi-Dua-klassikere, når der er jubilæumskoncert for kalkmineløbet den 26. maj i Mønsted. Arkivfoto: Anders Kibbel

Hardinger er klar til Mønsted-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shu-Bi-Dua-guitaristen Michael Hardinger med band kommer også til Mønsted og spiller til jubilæumskoncert for kalkmineløbet i maj.

Mønsted: Det andet hovednavn er nu klar til koncerten i anledning af Kalkmineløbets 10-års jubilæum, der markeres den 26. maj i Østfjendshallen i Mønsted.

Det bliver den tidligere Shu-Bi-Dua-guitarist Michael Hardinger, der går på scenen med sit band i lighed med det andet tidligere offentliggjorte hovednavn Moonjam.

Så der er grund til at se frem til masser af Shu-Bi-Dua-hits som "Stærk Tobak", "Hvalen Hvalborg", "Vuffeli Vov", "Danmarkssangen" påpeger man fra arrangørernes side. Michael Hardinger har dog også udgivet soloplader med sit band og har netop udgivet cd´en Sym-Fo-19, der byder på nyindspilninger af gamle demoversioner af Shu-Bi-Dua-sange fra halvfjerdserne, firserne og halvfemserne, og cd´en er i øvrigt kun blevet forhandlet i Søstrene Grenes butikker.

Udover de to bands vil der før og efter koncerterne være en DJ, som spiller numre efter publikums ønsker, så der skulle være mulighed for en svingom.

Tak til hjælperne

I år den 10. maj er det 10. gang, at Kalkmineløbet afvikles på Kristi himmelfartsdag med adskillige distancer omkring både Mønsted og Daugbjerg Kalkgruber og ikke mindst i naturen omkring de to gruber. Det kræver mange frivillige hjælpere hvert år, og de får tak for hjælpen med koncerten i Østfjendshallen, hvor det først og fremmest er samtlige hjælpere gennem de første 10 år og deres pårørende, der er inviteret til en gratis musikoplevelse. - Vi vil gerne på denne måde sig tak for indsatsen gennem årene og samtidig skabe noget, som er til glæde for hele byen på denne måde. Vi håber på, at der også bliver plads til flere end hjælperne til koncerten, og at der er nogle nye og kommende hjælpere blandt dem, for vi får brug for flere frivillige fremover, sagde Rasmus Jønsson, der er med i gruppen af arrangører samlet i et udvalg under Mønsted IF, da koncertidéen blev lanceret.

Hjælpere som har været med i løbet af de sidste 10 år kan inden den 15. marts erhverve sig to gratis billetter til en aften i selskab med Moonjam og Hardinger band. Er der billetter i overskud vil de blive sat til salg til alle, oplyser Rasmus Jønsson.

Mønsted Kulturhus tilbyder desuden koncertgæsterne at købe billet til showtimebuffet før koncerten. Der vil være begrænset antal pladser, og de sælges efter først til mølle princippet.

Tæt på udsolgt

Over de første 10 år anslås det, at der har været et sted mellem 400 og 500 forskellige hjælpere inde over løbe, og i år ventes det, at 200 frivillige hjælper til omkring løbet.

Til selve Kalkmineløbet den 10. maj er man meget tæt på at melde totalt udsolgt.

Der er kun pladser på de helt lange distancer, og der er også få startnumre tilbage på de ruter. Maratondistancen har kun 20 pladser tilbage, Badman - en tur på 52,7 km - har 37 pladser tilbage, og den helt lange Dracula - 10 timers jubilæumsløb - har blot fem startnumre tilbage.

Jubilæumsudgaven bliver den mest besøgte gennem tiden, da man for første gang når over 3000 deltagere.

Hardinger er klar til Mønsted-koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce