Hersom-Bjerregrav satte rekord

Der var rekordstort fremmøde, da landdistriktsudvalget besøgte Hersom Forsamlingshus. Privatfoto

Hersom-Bjerregrav satte rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bjerregrav: Viborg Byråds landdistriktsudvalg har efterhånden holdt mange møder rundt omkring i oplandsbyerne, men der blev uden tvivl sat fremmøde-rekord, da landdistriktsudvalget besøgte Hersom-Bjerregrav forleden. Det fortæller udvalgets formand, Mette Nielsen (S).

Hun tilføjer, at der også var en rigtig god stemning, og at medlemmerne af udvalget fik mange input med hjem til deres videre politiske arbejde.

Landdistriktsudvalget har gjort det til en tradition at holde sine månedlige møder rundt omkring i oplandsbyerne. Møderne i byrådets udvalg er godt nok lukkede, men forinden det egentlige landdistriktsudvalgsmøde holder man hver gang en times offentligt møde, hvor beboerne har mulighed for at få politikerne i tale.

Bjerregrav i toppen

- Jeg synes, at det var et super godt møde med en masse aktive borgere, som simpelthen elsker deres by. Bjerregrav skiller sig ud ved at være meget bevidste om, at intet kommer af sig selv. Derudover har de en masse aktive mennesker, som skaber gode resultater for byen, uanset om det er købmandsforretningen, det brede foreningsliv, skolen og alle de mange andre ting som byen byer på. Det var en fornøjelse at se, høre og mærke Bjerregravborgernes engagement, siger Mette Nielsen. Ved besøget fortalte Mette Nielsen fortalte om landdistriktsudvalgets arbejde og fremlagde fakta om Bjerregravs befolknings-sammensætning og såkaldte socioøkonomi. Her ligger området faktisk i toppen - positivt set - på alle parametre. Derefter viste Bjerregrav en film om byen, inden der var dialog ved bordene med landdistriktsudvalgets syv medlemmer. Til slut samlede formanden Mette Nielsen op på de synspunkter, man var nået frem til ved de forskellige borde.

Hersom-Bjerregrav satte rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce