Juleafslutning med musik i Iglsø

Iglsø Ældreklub slutter efterårssæsonen på Fjandbohus i Iglsø på tirsdag. Arkivfoto: Morten Dueholm

Juleafslutning med musik i Iglsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Iglsø: Iglsø Ældreklub slutter efterårssæsonen på Fjandbohus i Iglsø på tirsdag den 12. december fra klokken 14. Her får man musikalsk besøg af John og Vennerne, der kommer med violin trommer og harmonika, og der spilles op til underholdning og fællessang, lover de.

Så der vil altså være julemusik og -sange og desuden julekaffebord til alle der møder op, lover Iglsø Ældreklub, der håber på at få skabt en rigtig god julestemning som afslutning for 2017.

Iglsø Ældreklub har fra sæsonens begyndelse den 17. oktober haft både underholdning musik og foredrag på programmet, og man starter op igen med forårsprogrammet den 9. januar 2018 med Ivan Andersen fra Krejbjerg. Han fortæller om humanitært hjælpearbejde i Rumænien. I løbet af foråret får man også besøg af Nasi Habibi fra Fabjerg der fortæller om sit liv i Danmark efter flugten fra Afghanistan, og af provst Anders Bondo, der spørger om der er noget at grine af, når man bliver gammel. Der er også fællesspisning med underholdning, før sæsonen slutter med årsmødet den 10. april.

Med undtagelse af fællesspisningen den 6. marts begynder man altid klokken 14.00 og alle er velkomne til at være med på det faste tilholdssted, Fjandbohus.

Ufs

Juleafslutning med musik i Iglsø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce