Kanonvalg til byrådsmedlem fra Frederiks

Anders Bertel fik et kanonvalg og er klar til en ny byrådsperiode. Arkivfoto

Kanonvalg til byrådsmedlem fra Frederiks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Bertel (S) fra Frederiks er klar til en ny periode i byrådet med 1065 personlige stemmer. Også Allan Clifford Christensen (V) er klar til endnu en tørn, og dermed er der to fra Karup-området i det nye byråd.

Frederiks/Karup: Det blev til et kanonvalg for socialdemokraten Anders Bertel fra Frederiks. Han fik denne gang 1065 personlige stemmer, hvilket ikke alene overgår hans valg for fire år siden med mere end 200 stemmer, men også gør ham til den socialdemokrat med tredjeflest personlige stemmer i det nye byråd kun overgået af Per Møller Jensen og Mads Panny.

Og det glædede han sig naturligvis over.

- Det er jeg rigtigt glad for, og jeg er glad for den store opbakning, jeg har fået fra både Frederiks og Karup-området, sagde Anders Bertel med henvisning til, at 714 af stemmerne kom i Frederiks-området og yderligere 229 stemmer kom i Karup.

Han glæder sig også over, hvad han betegner som et godt valg for Socialdemokratiet som sådan, selvom antallet af mandater er status quo med ni pladser i byrådet.

- Der er flere vælgere denne gang, så vi har faktisk en samlet fremgang på 1,3 procent, og det er godt, og det betyder jo, at vi var tæt på et mandat mere. Jeg havde håbet, at der også var blevet plads til Eva Merstrand, og det var også tæt på, og så kunne området fortsat have sine tre folkevalgte repræsentanter. Men det får ikke nogen betydning rent praktisk. Vi arbejder alle for hele kommunen, men derfor kan man selvfølgelig godt lokalt føle, at det er vigtigt med en lokal politiker, sagde Anders Bertel.

Også Venstres Allan Clifford Christensen fra Karup er klar til endnu en periode i byrådet. Han kom ind med 432 personlige stemmer, hvilket altså rakte, selv om det var en tilbagegang fra sidste valg, hvor han fik 797 personlige stemmer.

 

Kanonvalg til byrådsmedlem fra Frederiks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce