Karup-lufthavn er verdens bedste til at flyve til tiden

Midtjyllands Lufthavn er fløjet til tops, når det gælder om at flyve til tiden. Arkivfoto.

Karup-lufthavn er verdens bedste til at flyve til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Midtjyllands Lufthavn, der primært flyver indenrigs til Københavns Lufthavn, er bedst i verden til at flyve til tiden. Det viser opgørelse fra verdens førende udbyder af digital flyinformation.

Karup: 97,6 procent af alle flyvninger fra Midtjyllands Lufthavn i oktober afgik til tiden. Det gør lufthavnen til den mest punktlige sammenlignet med i alt 1197 lufthavne over hele verden.

Det skriver Midtjyllands Lufthavn i en pressemeddelelse.

Det er verdens førende udbyder af digital flyinformation, OAG, der står for den globale, månedlige opgørelse af lufthavnenes præstationer.

Midtjyllands Lufthavn, der primært flyver indenrigs til Københavns Lufthavn, har haft flere top 10 placeringer for punktlighed inden for de seneste år.

- Vi lå nummer to i både april og juni og har haft flere placeringer som nummer tre. Vi er naturligvis stolte af, at vi nu er kommet helt i top med en "on time performance" på hele 97,6 procent, siger lufthavnschef i Midtjyllands Lufthavn Frans Bjørn-Thygesen og fortsætter:

- Vi er primært en erhvervslufthavn for regionens mange virksomheder, både offentlige og private. Derfor er det vigtigt, at vi kan servicere virksomhederne i regionen med høj effektivitet og sikkerhed for afgang til tiden. Det handler om at sikre kunderne, at de kan nå deres planlagte møder i København eller deres videre afgang til udlandet, siger lufthavnschefen.

Det er det danske flyselskab DAT, der står for langt hovedparten af flyvninger fra Midtjyllands Lufthavn. Og Frans Bjørn-Thygesen understreger, at det er det gode og tætte samarbejde parterne imellem, der ligger til grund for resultatet.

Karup-lufthavn er verdens bedste til at flyve til tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce