Kultur- og fritidscenter fejrer de første 10 år

Der blev klappet i Ørum, da Tjelecenteret blev indviet for 10 år siden. Arkivfoto: Rune Feldt-Rasmussen

Kultur- og fritidscenter fejrer de første 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjelecenteret i Ørum fejrer over to dage, at centeret har 10 års jubilæum.

Ørum: Der skal festes over to dage, når Tjelecenteret i Ørum i slutningen af januar markerer, at centeret har eksisteret i 10 år.

Den store jubilæumdag for hele byen holdes lørdag den 26. januar, men fredag den 25. januar er der et et jubilæums-program for de børn fra dagpleje, børnehave, skole og sfo, som også udgør en stor del af centrets brugere. Om fredagen er der aktiviteter hele dagen for børnene i samarbejde med deres institutioner. Ørum Skoles nye junioridrætsledere skal stå i spidsen for en hel del af aktiviteterne. Tjelecenteret har fået et par sponsorer til at sørge for mad i løbet af dagen.

Det er fredag den 25. januar, der er den officielle 10 års dag, men fredagens fejring er for børnene og deres institutioner. Lørdag den 26. januar holdes der en dagslang jubilæumsfejring for hele byen - og også for børn. Den begynder med gratis morgenmad, og så byder dagen blandt meget andet på underholdning ved ungdomsband fra Viborg Musikskole, sang og musik ved Ørum Kirkes kor og festtale ved byrådsmedlem Johannes Vesterby (V).

I løbet af dagen er alle lokaler i centret fyldt med aktiviteter, som man kan vælge at være med til, hvis man har lyst. For eksempel konkurrencer i fodbold, håndbold og badminton, åben gymnastiksal med redskabsbaner, tennis, fitness, e-sport og musik-sammenspil. Om aftenen slutter man med stor festmiddag, lokalrevy, musik og dans. Billetterne til det kan købes i Brugsen eller på Tjelecenterets hjemmeside.

I løbet af en uge er der jo et væld af forskellige aktiviteter i vores center, men ideen med jubilæet er, at alle brugere og interesserede, der har lyst, skal opleve fællesskabet ved at komme derhen på samme tid.
Christian Børsting, formand for Tjelecenteret.

Oplev fællesskabet

- I løbet af en uge er der jo et væld af forskellige aktiviteter i vores center, men ideen med jubilæet er, at alle brugere og interesserede, der har lyst, skal opleve fællesskabet ved at komme derhen på samme tid. Vi har fem-seks lokaler, hvor der vil være gang i den hele dagen, siger Christian Børsting, der er formand for bestyrelsen.

Han har været formand det seneste par år, men har været med hele vejen, lige fra man for 15 år siden for første gang lagde planer om at udvide byens idrætshal til et kultur- og fritidscenter, hvor blandt andet byens forsamlingshus også indgår.

Køkkenudvidelse på vej

Tjelecenteret har en hel del ønsker til fremtidig udvikling og er snart ved at kunne få opfyldt et ønske fra mange om at få udvidet køkkenet, men overordnet set er man ganske godt tilfreds med den måde, som centret fungerer på.

- Vi har gået efter at få alle interessenter i byen med om bord, og det er lykkedes. Det er ikke sådan, at der er nogle bestemte grupper, som ikke er med. Så er vi nok også på god jysk maner indstillet på at sætte tæring efter næring. Nogle ville gerne have haft to hele haller i stedet for en hal og en minihal, som vi har det, men minihallen er egentlig god til mange slags aktiviteter, siger Christian Børsting.

På ønskesedlen til de kommende år står blandt andet en legeplads og en udvidelse af cafeen, så den får et bedre samspil med aktiviteterne på stadion. En kunststof-fodboldbane er også et af de helt store ønsker på idrætsanlægget i Ørum, selv om den dog ikke, hvis det lykkes, etableres i regi af Tjelecenteret.

Kultur- og fritidscenter fejrer de første 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce