Lokalhistorisk årsmøde med fokus på Foulum og Formyre

Flemming Brøste, der her ses på kirkegården i Foulum, vil fortælle gode historier fra sit lokalområde på generalforsamlingen. Arkivfoto: Morten Dueholm

Lokalhistorisk årsmøde med fokus på Foulum og Formyre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjeleegnens Lokalhistoriske Forening holder årets generalforsamling i Foulum og Formyre Kulturhus.

Foulum/Formyre: Det kommer til særligt at handle om tvillingebyerne Foulum og Formyre, når Tjeleegnens Lokalhistoriske Forening holder generalforsamling onsdag den 20. februar klokken 19. Mødet holdes i Foulum og Formyre Kulturhus, og efter generalforsamling og kaffebord vil en af de lokale borgere, Flemming Brøste, komme med nogle gode fortællinger om de to byer.

I foreningens blad skriver man om Flemming Brøstes indlæg:

"Området burde være garant for drabelige og finurlige fortællinger, da der er personer, som påstår, at Tjele Kommunes vugge har stået her, og dertil har området leveret en lang række af farverige personer, så mon ikke... Vi glæder os i hvert fald til nogle gode fortællinger."

Selve generalforsamlingen foregår naturligvis efter den skabelon, der er fastsat i vedtægterne. Formand Karsten Sørensen vil aflægge beretning om den lokalhistoriske forening, og Hans Engberg vil aflægge beretning på vegne af bogselskabet, som udgiver den lokalhistoriske bog "Tjele på langs". Per Vester fortæller om regnskabet, og Karsten Sørensen fortæller om foreningens arbejdsplan for 2019, og så står der også et forslag til vedtægtsændringer på dagsordenen.

På valg til bestyrelsen er Karsten Sørensen, Ruth Meller Sørensen, Jørgen Dalager og Jytte Bjørn. Tre af disse ønsker ikke genvalg, så der bliver brug for nye folk. Også til suppleantposterne, for Flemming Daugaard er på valg som suppleant og ønsker heller ikke genvalg, og samtidig er suppleant Jan Dalsgaard Johannesen i årets løb indtrådt i bestyrelsen.

Lokalhistorisk årsmøde med fokus på Foulum og Formyre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce