Lotterispil og underholdning hos efterlønsklubben

Fjends Efterlønsklub mødes hver anden mandag til underholdning, foredrag og lotterispil i Stoholm Kirkecenter. Arkivfoto: Morten Dueholm

Lotterispil og underholdning hos efterlønsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjends Efterlønsklub er godt i gang med et tætpakket årsprogram med underholdning, udflugter og lotterispil i Stoholm Kirkecenter.

Stoholm: Fjends Efterlønsklub er kommet godt i gang med programmet for 2019, der byder på masser af underholdning, foredrag, udflugter og desuden lotterispil i Stoholm Kirkecenter.

I januar og februar har man således allerede haft besøg af Limfjords Duo og fortællekonen fra heden, Ruth Dein, og hen over foråret er der planlagt besøg af Oasens Musikanter, Harry Jepsen spiller og underholder, Anne Helene Jensen fortæller om sin gåtur med barnevognen fra Skagen til Kruså den 18. marts, og duoen The Vils kommer og spiller.

Også Viktor Hedegaard fra Borbjerg kommer i april på besøg og fortæller som sit bondeliv før og nu, mens Agnete Odgaard-Jensen fortæller om at være blind og om at bevare livsmodet trods modgang. Det er den 13. maj

Sommerudflugt

Før sommerferien besøger man også Fru Pedersens have i Vemb, og så er der sommerudflugt den 17. maj med morgenkaffe og rundstykker i kirkecentret, før turen går til Signesminde Kro med kalvesteg og hjemmelavet is på menuen. Man besøger også Byparken i Skanderborg og kommer på tur på Skanderborg Sø med det gode skib Dagmar M/S.

Desuden er der mindst hver anden mandag lotterispil i kirkecentret, hvor efterlønsklubben altså holder møderne.

Efter sommerferien skal man besøge Frederiks Friplejehjem, og den 30. september er det generalforsamling med lotterispil og smørrebrød. I oktober kommer provst Anders Bonde og holder fordraget "Når livet ler, er det sjældent for sjov", i november kommer Visens Venner fra Randers og spiller, og Jonna Jepsen fra Kornblomsten i Stoholm kommer også på besøg og laver juledekorationer med klubben.

Der er også julelotteri, inden der mandag den 2. december er julehygge og snart julepause med gløgg, æbleskiver, lagkage og masser af julemelodier. Efterlønsklubben mødes som hovedregel klokken 14.00, og der er ofte lotterispil eller amerikansk lotteri på programmet i Stoholm Kirkecenter.

Lotterispil og underholdning hos efterlønsklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce