Mange vil gerne have besøg af landdistriktsudvalget

Viborg Byråds landdistriktsudvalg har foreløbig fået invitationer fra ni landsbyer. Arkivfoto

Mange vil gerne have besøg af landdistriktsudvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg Byråds nye landdistriktsudvalg vil holde sine møder i landsbyerne, hvis der ellers er interesse for det, og det er der tilsyneladende.

Viborgegnen: Landsbyerne i Viborg Kommune viser pæn interesse for at få besøg af Viborg Byråds nye landdistriktsudvalg. Udvalget har, som tidligere omtalt, besluttet, at det vil holde så mange af sine møder muligt ude på landet frem for på rådhuset, men det kræver selvfølgelig, at landsbyerne gerne vil invitere udvalget, og det vil de tilsyneladende.

Landdistriktsudvalget holder sit første "ude af rådhuset-møde" i Vammen tirsdag den 27. februar, og derefter kommer udvalget til Vridsted i marts, Løvel i april og Rødkærsbro i maj. Udvalget har desuden fået invitationer fra Knudby, Fly, Stoholm, Sundstrup og Romlund, fortæller Mette Nielsen (S), der er formand for udvalget.

Der er også kommet andre henvendelser til landdistriktsudvalget, og afhængig af, hvad de drejer sig om, er man ved at få afklaret, om det er landdistriktsudvalget eller andre, de pågældende skal mødes med.

- Jeg er rigtig glad for, at der er så mange, der gerne vil have besøg og har taget godt imod, at vi nu går fra rådhuset og ud i lokalområderne og holder vores politiske møder. Jeg glæder mig særligt til den del, hvor vi politikere skal mødes med alle dem, som bor i områderne, for at høre og se hvilke lokale udfordringer og udviklingsmuligheder, der er. Det ser jeg virkelig frem til, siger Mette Nielsen.

Hun fortæller, at udvalget også, ud over de nævnte, har fået flere henvendelser fra lokalområder, som gerne vil have besøg, men som lige skal have aftalt nærmere i lokalområdet.

Udvalgsmøder er lukkede for offentligheden, så borgerne kan ikke overvære selve møderne i landdistriktsudvalget, men det er planen, at man forud for møderne holder et åbent møde, hvor alle kan være med, og hvor landsby-repræsentanter og politikere har mulighed for dialog.

Mange vil gerne have besøg af landdistriktsudvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce