Mercantec-elever vandt 15.000 kroner

Eleverne fra Mercantec vandt 15.000 kroner med hjem til klassekassen. Foto: Flemming Jeppesen, Fokus

Mercantec-elever vandt 15.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En klasse fra Mercantec i Viborg vandt førstepræmien i Andelskassens innovationskonkurrence "Fremtiden Spirer".

Hammershøj/Viborg: En gruppe 1. g.-elever fra Mercantec i Viborg vandt førstepræmien, da Andelskassen holdt finalen i sin innovationskonkurrence "Fremtiden Spirer". Ud over æren fik eleverne 15.000 kroner, som de kan tage med hjem til klasseklassen.

Det var en ide om anvendelse af en fingeraftryks-scanner til at registrere elevernes deltagelse i timerne, som indbragte førstepladsen. Ideen vil kunne sikre mindre spild af undervisningstid, hvis den kommer i anvendelse. Finalen i Andelskassens undervisnings- og innovationsforløb blev holdt i Andelskassens hovedkontor i Hammershøj.

- Et af vores ønsker med Fremtiden Spirer er at bidrage til at fremme iværksætterkulturen og det innovative mindset blandt de unge. Og vi kan med glæde konstatere, at dette mindset findes og trives - i hvert fald hvis man skal dømme ud fra det engagement og den kunnen, finaledeltagerne viste. Det var en stor fornøjelse at opleve, siger Jan Pedersen, der er administrerende direktør i Danske Andelskassers Bank.

Konkurrencens nummer to og vinder af en præmie på 5000 kroner blev en gruppe elever fra Aarhus Katedralskole, og tredjepladsen, der indbragte en biograftur for hele klassen, gik til en klasse fra Tradium HHX i Randers.

Dommerpanelet bestod af Inge Bak fra Huset Venture, Martin Eggert fra SH Solutions, Uffe Lyngaae fra Publico Kommunikation, Cecillie Rask fra Elevakademiet, Mathias Serup fra Bar Smil og Vin & Vinbaren i Viborg, Morten Wagner fra Freeway-koncernen og Jan Pedersen fra Danske Andelskassers Bank.

Mercantec-elever vandt 15.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce