Mønsted er klar til en uge med kalkbrænderfest

Forhindringsløbet Mønsted Race gentages i år under kalkbrænderfesten. Arkivfoto: Helle Steffensen

Mønsted er klar til en uge med kalkbrænderfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalkbrænderfesten i Mønsted har masser af klassikere på programmet, når festen sættes i gang tirsdag. Festen fortsætter til søndag eftermiddag.

Mønsted: Der er både fodbold, revy, dameaften, forhindringsløb, fællesspisning og fest på programmet, når Kalkbrænderfesten i Mønsted begynder tirsdag eftermiddag.

Her skydes en lille uges fest i gang med boller i karry og børnekalkbrændercup på stadion, fælles motorcykeltur og aftenhygge ved teltet. Onsdagen byder på den traditionsrige og altid meget velbesøgte fællesspisning, som 400 deltog i sidste år. Fællesspisningen markerer også den officielle åbning af teltet og der udover kalkbrændermenuen - glaseret skinke, bagte kartofler, salat og derefter kaffe og kagebord - så skal Mønsteds nye kalkbrænderpar også udnævnes lige som det afgående par også beretter om året, der er gået. Tilflyttere siden august sidste år er i øvrigt inviteret gratis med til fællesspisningen.

Torsdag venter en anden klassiker - nemlig dameaften i teltet, der i år har Hollywood som tema og som noget nyt musik ved Sound Design. Der er dog også lidt for herrerne, da der er seniorfodbold på stadion og herrehygge med rafling, beer pong og slå søm i den fjerne ende af teltet fra klokken 21.00.

Fredag spiser man igen sammen - denne gang er det med lasagne og salat på menuen, og derefter venter årets kalkbrænderrevy, og så er der børnediskotek - igen med Sound Design - og caféaften med live-musik som Lars Vesterskov kommer og leverer.

Dameaftenen er en fast del af torsdagen under kalkbrænderfesten. I år er temaet Hollywood. Arkivfoto: Preben Madsen
Dameaftenen er en fast del af torsdagen under kalkbrænderfesten. I år er temaet Hollywood. Arkivfoto: Preben Madsen

Nyt Mønsted Race

Lørdag er den store dag under kalkbrænderfesten, og man begynder tidligt med gratis morgenkaffe. Derefter er der gudstjeneste og babysalmesang med Laila Trier, der sammen med andre voksne synger for børnene i loungen.

Der er også børnekræmmermarked og frokost, inden man gentager sidste års succes med Mønsted Race for børn og voksne. Der er tale om et forhindringsløb, som første afvikles for børn og unge op til 17 år og derefter for de voksne.

Derefter er der pause, inden aftenens fest med endnu en gang kalkbrænderrevy, spisning, musik og dans kun for de voksne. Devotion leverer musikken, og Kalkbrænderrevyen kan opleves efter spisningen.

Søndagen står på tømmermændsbiksemad fra klokken 12, og så der er "slow søndag" med ansigtsmaling, hårfletning, pandekager med is og trylleshow med Jesper Grønkjær, før det hele slutter med udtrækning af gevinster på de udleverede programmer og nøglebokskonkurrence.

Mønsted er klar til en uge med kalkbrænderfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce