Motorvej tema på V-generalforsamling

En eventuel midtjysk motorvej - og hvor den i så fald skal forløbe i Viborg Kommune - vil blive diskuteret, når Venstre i Karup-Frederiks snart holder generalforsamling. Illustration: Vejdirektoratet

Motorvej tema på V-generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karupegnen: Der er motorvejssnak på programmet, når medlemmer af Karup-Frederiks Venstrevælgerforening mandag den 19. februar mødes i Alhedehallernes gamle cafeteria til generalforsamling.

Om ikke andet så efter selve generalforsamlingen. Her vil folketingsmedlem og transportordfører Kristian Pihl Lorentzen, der er valgt i Viborg, nemlig berette om både sit parlamentariske arbejde i almindelighed og specifikt om planerne for en ny, midtjysk motorvej, herunder de foreslåede linjeføringer i Viborg Kommune.

Her er især den linjeføring, der af Vejdirektoratet kaldes korridor A, interessant for Karup-Frederiksegnen. Denne linjeføring, der går vest om Viborg by, vil nemlig ifølge forslaget også gå lige vest om Frederiks og øst om Karup, før den rammer motorvejssystemet ved Herning.

Denne udgave af en midtjysk motorvej vil være nogle milliarder kroner billigere end en decideret hærvejsmotorvej tæt på hovedvej 13. Til gengæld bliver køreturen fra eksempelvis Aalborg til Vejle også noget længere.

Forundersøgelserne til den midtjyske motorvej, herunder mulige linjeføringer, er i gang og ventes afsluttet i 2019.

På Venstre-mødet vil det helt lokalpolitiske også være på dagsordenen, idet byrådsmedlem Allan Clifford Christensen, Karup, fortæller om kommunalvalget i november, og hvad der kom ud af det set gennem lokale Venstre-briller.

jøp

Motorvej tema på V-generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce