Naboklubber sammen om kvindebold

AIF Frederiks og Kjellerup IF går sammen om både pige- og kvindefodbolden. Arkivfoto

Naboklubber sammen om kvindebold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AIF Frederiks og Kjellerup IF går sammen om fodboldhold - både for piger og for kvinder.

Frederiks: Med det udgangspunkt, at 1 + 1 kan give mere end 2 er Kjellerup Idrætsforening og Alhedens Idrætsforening (AIF) i Frederiks gået sammen om udvikling af pige- og kvindefodbold.

Baggrunden er ifølge en fælles pressemeddelelse, at de to klubber i et ligeværdigt samarbejde kan forene kræfterne i et fælles mål om at have gode tilbud til både motions- og elitespillere.

"Det er målet, at der skal være plads til alle med en fælles lidenskab omkring fodbolden, uanset niveau og ambitioner - og målet er også at få engageret så mange piger og kvinder som muligt til en masse gode oplevelser omkring en fantastisk sport", skriver KIF og AIF i pressemeddelelsen.

Lavpraktisk handler det også om, at ingen af klubberne har spillere og ledere nok til at leve op til disse ambitioner.

Kjellerup IF og AIF har tidligere arbejdet sammen om pigefodbolden med fælles hold.

Træning på skift

Det nye samarbejde omfatter i første omgang fælles træning og fælles turneringshold i DBU's serie 2 for kvinder samt U18 Liga 1.

I forhold til træning er Kjellerup IFs elitehold i kvindeserien også med, men bliver turneringsmæssigt bliver det først inkluderet efter sommerferien, da det kræver godkendelser fra boldunionen.

Samarbejdet skydes i gang i dag, torsdag den 8. februar, med fælles træning på kunstgræsbanen i Frederiks fra klokken 17.30.

Fremover trænes der mandag i Kjellerup og torsdag i Frederiks. Alle spillere - nye som "gamle" - er velkomne. Og tilhører man førstnævnte gruppe er der mulighed for at prøvetræne, før man betaler kontingent.

Naboklubber sammen om kvindebold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce