Nostalgisk kro- og bondebal på heden

Lørdag den 4. august er der igen - for 11. år i træk - veterantræf for gamle biler og motorcykler på golfbanen i Grønhøj. Foto: Morten Stricker

Nostalgisk kro- og bondebal på heden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter veteranbiltræffet i Grønhøj bliver der i år mulighed for at komme til folkefest og bal med musik fra den gang mor var dreng.

Grønhøj: Lørdag den 4. august holdes der for 11. år i træk såkaldt veteranstævne i Grønhøj. Gamle køretøjer - biler, motorcykler, knallerter - samt flyvemaskiner er i centrum og trækker sikkert igen et tusindtal af gæster til. En Grønhøj-gruppe, der kalder sig "De frivillige", står som sædvanligt for arrangementet.

Men festen stopper ikke med det, for om aftenen inviterer kroejer Gregers Laigaard og foreningen Liv på Alheden til "folkefest" ved Grønhøj Kro og Morten Korch-museet.

Overskriften for Alhedens Folkefest er da også "Morten Korch Bal på Grønhøj Kro", og det bliver i sandhed en aften i nostalgiens navn. I hvert fald rent musikalsk.

Der bliver nemlig spillet op af hele to orkestre, der hver for sig byder på musik fra den gang mor var dreng. Det bliver med pop og rock fra tiden med Radio Mercur og Radio Luxemburg og programmer som "Pladeparaden" og "Efter skoletid".

Numre og genrer kommer til at spænde vidt - men med fokus på jitterbug, "pigtråd", countrymusik og gammelt rock'n roll. Kort sagt musik fra 1950'erne og 1960'erne.

Kro- og museumsejer Gregers Laigaard spiller selv til folkefesten i Grønhøj - i et til lejligheden sammensat orkester kaldet
Kro- og museumsejer Gregers Laigaard spiller selv til folkefesten i Grønhøj - i et til lejligheden sammensat orkester kaldet "Det gamle guld". Arkivfoto

Gratis camping

Gregers Laigaard spiller selv med i det ene orkester, der kalder sig "Det gamle guld", mens aftenens andet band bliver "Kay Werners Kapel" fra Viborg. Sidstnævnte har taget navn efter en legendarisk dansk cykelrytter, der vandt 14 seks-dages-løb og var på toppen i 1950'erne.

Foruden musik og muligheder for en svingom får man også en god, dansk madmenu for de 180 kroner, det koster at være med. Plus at det er gratis at campere på kroens mark, "hvis man vil have en fadøl eller to", som Gregers Laigaard siger.

Der er plads til 200 deltagere i "Alhedens Folkefest", og det går efter først-til-mølle-princippet enten via info@livpaaheden.dk eller telefon 20789872.

Det bliver en aften i nostalgiens navn for deltagerne i
Det bliver en aften i nostalgiens navn for deltagerne i "Alhedens Folkefest" ved Grønhøj Kro.

Nostalgisk kro- og bondebal på heden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce