Ny cykelklub klar med løb

Stephan Jensen og Morten Nielsen fra Fjordklyngens Cykelklub i gang med at bese ruten. Privatfoto.

Ny cykelklub klar med løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I den kommende weekend arrangerer den nystiftede Fjordklyngens Cykelklub sit første løb.

Fjordklyngen: Fjordklyngens Cykelklub er nu en realitet efter den stiftende generalforsamling tidligere på måneden, og allerede lørdag den 3. februar er klubben vært for et større løb.

Det drejer sig om et mountainbike-orienteringsløb i samarbejde med cykelklubber i Skive, Løgstrup og Viborg. Fjordklyngens Cykelklub står for afviklingen af løbet i februar, mens de øvrige klubber har hver deres løb i løbet af vintermånederne.

Bredt publikum

Til det kommende løb er der start fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup, hvor klubbens klubhus også er placeret. Der er indskrivning til løbet fra klokken 12, fælles orientering om dagens løb klokken 12.45 og første start klokken 13.Orienteringsløb på mountainbike henvender sig til et bredt publikum, så alle på robuste cykler kan prøve kræfter med denne sportsgren, hvor orienteringssans, almen viden og kondition kombineres i én cykeltur på halvanden time. Inden løbet orienteres om de få regler, der skal overholdes, så også nybegyndere kan være med.

Grundlæggende er der sat 15 poster ud i området. Opgaven går ud på at nå så mange poster som muligt på halvanden time og svare på et spørgsmål på posten. Derefter er det videre til næste post, og deltagerne følges som udgangspunkt af to og ti, men enkelte deltager på egen hånd.

Mød bare op

Deltagerne kan vælge at besøge posterne i vilkårlig rækkefølge, så er en post svær at finde, kan deltagerne køre efter en anden. Kun de færreste kan nå at samle alle posterne inden for tidsgrænsen, så en stor del af løbet går ud på at prioritere, hvilke poster man skal køre efter, så man kan komme hjem til tiden. Det giver nemlig fradrag i pointhøsten, hvis man kommer for sent hjem.

Efter løbet er der arrangeret fællesspisning som klubbens frivillige hjælpere står bag.

-Fjordklyngens Cykelklub håber, at rigtig mange har mod på at prøve kræfter med MTBO Vintercup Midtjylland, som løbet populært kaldes. Der kræves ikke tilmelding, så trop op på Kulturcenter Værestedet i god tid, hvis du er nybegynder, lyder opfordringen fra Fjordklyngens Cykelklub.

Ny cykelklub klar med løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce