Ny frisørsalon er åbnet

Cut'n'Care er flyttet ind i Vestergade i Viborg. Her er indehaver Charlotte Albrecht Isgaard flankeret af medarbejderne Cecilie Berg og Nanna Overgaard. Foto: Jacob Kaas.

Ny frisørsalon er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisørsalonen Cut'n'Care er netop åbnet i de lokaler i Vestergade, som tidligere husede tøjbutikken Hos Maggie.

Viborg: Med ni stole og det, der umiddelbart ligner byens største frisørsalon, er Cut'n'Care i denne uge flyttet ind i Vestergade. Salonen er en afstikker fra den oprindelige salon, der har til huse i Nykøbing på Mors.

Det er 29-årige Charlotte Albrecht Isgaard, der står bag Cut'n'Care, og hun har i flere år haft et godt øje til Viborg.

- Viborg virker som en by i fremdrift, og med den store salon får vi mulighed for at gøre nogle flere ting, siger Charlotte Albrecht Isgaard, der har været selvstændig frisør i syv år.

Privat er hun bosiddende midt imellem Skive og Viborg, og dermed kommer hun primært til at bruge sin tid i Viborg, mens medarbejderne i Nykøbing driver salonen videre der.

Cut'n'Care kommer til at beskæftige to-tre medarbejdere til en start. På førstesalen er der udover muligheden for at lukke et par af frisørpladserne af også indrettet et lille kuglerum til små børn og en stor massagestol.

- Cut'n'Care er en salon, hvor der er plads til alle. Vi er anderledes, og der er også plads til at være anderledes, siger Charlotte Albrecht Isgaard.

Den nye salon har til huse i Vestergade 3, som senest husede tøjbutikken Hos Maggie, der for et par måneder siden rykkede ind i nabobutikken. Det er ikke første gang, at der er frisørsalon i lokalerne. Inden tøjbutikken Inge og Birte flyttede ind, var det i halvfemserne Klippestudiet, der havde til huse i lokalerne, der fylder både stueetagen og førstesal.

Ny frisørsalon er åbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce