Ny interesse for social seniormotion

Humøret var højt, og armene løftet, da Viborg Idrætsråd og AIF forleden forsøgte at få endnu flere seniorer i Frederiks og omegn til at dyrke motion sammen. Privatfoto

Ny interesse for social seniormotion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frederiks: Motionstilbuddet til seniorer under Alhedens IF (AIF) i Frederiks blev forleden mødt af endnu en flok interesserede, da repræsentanter for Viborg Idrætsråd, herunder breddeidrætskonsulent Pia Arendt, forleden fulgte op på et besøg, der var begyndt et par uger forinden.

Det hele foregik naturligvis i og omkring Alhede-hallerne på Trehusevej.

"Vi var meget spændte på, om de eksisterende medlemmer (ambassadører) havde haft held med, at få uddelt nogle "kaffekopper" og fået nye ansigter med til 60+-idræt i Alhedens IF," skriver Pia Arendt i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter:

"Det blev heldigvis en rigtig god og meget positiv oplevelse, hvor der var en del nye ansigter med. Der var i alt cirka 45 seniorer, hvoraf de 7-8 var nye ansigter, så det må betegnes som en succesfuld oplevelse".

Hun beretter videre, at "de nye ansigter" fik morgenkaffe med brød sammen med de øvrige, og at de nye bagefter fik tilbud om at deltage i gymnastik, prøve spinning eller tage med på en gåtur udenfor.

Ifølge breddeidrætskonsulenten er det vigtigste, at seniorerne både fik "tanket op" på det sociale fællesskab og bevæget sig lidt.

"Vi håber selvfølgelig nu på, at de ønsker at fortsætte med 60+-idræt i Alhedens IF, som foregår hver torsdag formiddag fra klokken 8.30-12.00, hvor der også lægges vægt på det sociale fællesskab, og hvor der startes med morgenbrød og afsluttes med fælles frokost hver gang", skriver Pia Arendt, der i øvrigt også er hovedformand for AIF.

jøp

Ny interesse for social seniormotion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce