Ny sæson med "Rødding på kryds og tværs"

Rødding Sø er rammen om mange af aktiviteterne i "Rødding på kryds og tværs". Billedet her er fra sidste års udgave af Søens Dag. Arkivfoto: Morten Dueholm

Ny sæson med "Rødding på kryds og tværs"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødding: Når en formentlig større flok børn og voksne på søndag den 5. februar mødes til en gang "gymnastik-fræs" i Røddings minihal, så er det startskuddet til en ny sæson for "Rødding på kryds og tværs", hvor foreningerne i byen tilbyder idræts- og kultur-arrangementer for alle i aldersgruppen fra nul til 115 år.

På dette års program står blandt andet rytmisk kordag, fastelavnsfest, skattejagt, Søens Dag, fællesspisninger og naturdag.

Til gymnastik-fræs på søndag stilles redskaberne frem i minihallen til en Tarzan-bane. Alle er velkomne, men små børn skal dog være sammen med voksne.

 

Rytmisk kordag

På årets program er en fastelavnsfest i Rødding Kultur- og Forsamlingshus den 26. februar, og fællesspisninger arrangeret af Rødding Sportskiosk onsdag den 1. marts, onsdag den 31. maj og torsdag den 2. november. Den sidste gang i forbindelse med en gamenight, hvor man kan få lejlighed til at banke naboen i sit favoritspil.

Lørdag den 4. marts holdes der en rytmisk kordag i Rødding Kirke for alle i alderen fra otte til 16 år. Her kommer en gruppe med navn Vokalspace for at lave rytmisk kor. Man lærer at synge nogle "fede popsange" og krydre dem med "body percussion". Kordagen slutter med en lille koncert i kirken.

Skattejagt

Fra fredag den 21. april til søndag den 23. april holdes som noget nyt en skattejagt rundt i Rødding. Skattekortet køber man i Brugsen for en tier. Lørdag den 21. maj holdes der Søens Dag ved Rødding Sø, og mandag den 5. juni indgår årets grundlovsfest i programmet. Denne gang med Venstre-politikeren Ulrik Wilbek som grundlovstaler.

Jens og Ellen Frydendal guider tirsdag den 13. juni på en natur-tur rundt i og omkring Rødding. Fredag den 23. juni er der sankthansfest ved Rødding Sø, og torsdag den 31. august holder KFUM-spejderne fra Langsøgruppen "Spejder for en dag" ved søen.

Fredag den 13. oktober er der LAN-party på Sødalskolen, og søndag den 29. oktober holder Rødding Kultur- og Forsamlingshus bankospil.

Ny sæson med "Rødding på kryds og tværs"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce