Ny skoleleder på plads i Vestfjends

51-årige Kåre Stilling er den nye skoleleder på Vestfjendskolen i Vridsted, hvor han også har været de seneste tre måneder som konstitueret pædagogisk leder. Privatfoto

Ny skoleleder på plads i Vestfjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye skoleleder på Vestfjendsskolen i Vridsted er Kåre Stilling, der har været konstitueret pædagogisk leder på skolen i tre måneder.

Vridsted: Der bliver ikke behov for den store præsentationsrunde i forbindelse med ansættelsen af den nye permanente skoleleder på Vestfjendsskolen i Vridsted.

Efter to samtalerunder er Kåre Stilling nemlig blevet ansat som skolens nye leder, og han har allerede været på skolen i tre måneder som konstitueret pædagogisk leder. Den tidligere skoleleder Christian Riisgaard Madsen forlod nemlig Vestfjendsskolen den 1. november sidste år for at begynde som ny leder på Vestre Skole i Viborg. Den 1. oktober rejste også skolens pædagogiske leder Mette Due Lunn Madsen til et nyt job på Sunds-Ilskov Skole i Herning Kommune.

Derfor skulle der findes et ledelsesteam, som kunne stå i spidsen for skolen, indtil den nye permanente skoleleder blev fundet. Det team har fra den 1. november været skolens sfo-leder Kirsten Dybdal, og så har Kåre Stilling været konstitueret som pædagogisk leder på skolen. De har desuden fået assistance fra skoleleder Jesper Okholm fra Stoholm Skole.

Faldet godt til

Og nu fortsætter Kåre Stilling altså på mere permanent basis.

- Jeg er faldet godt til og er blevet godt modtaget af både forældre, elever og kollegerne, siger Kåre Stilling.

Samtidig er ledelsesteamet på skolen gået fra tre til to. Tidligere var der en sfo-leder, en souschef og skoleleder, men nu består ledelsesteamet af skoleleder Kåre Stilling og afdelingsleder Kirsten Dybdahl, der har været leder af skolens sfo.

Det sker, fordi skolen fra det nye skoleårs begyndelse vil opleve en nedgang i elevtallet på 12,2 procent. Det svarer til 35 elever - hvilket igen svarer til en nedgang i budgettildelingen på 10,1 procent - i kroner og ører 1,9 millioner kroner.

- Vi vil se et fald i elevtallet på 12 procent, så det er en udfordring. Men vi kommer heldigvis igennem uden at skulle lave en prikkerunde. Blandt andet fordi der i de tidligere år har været god fokus på økonomien, og der er set frem mod, at der vil komme færre elever, siger Kåre Stilling.

I skole i Sparkær og Mønsted

Han er 51 år og har tidligere været afdelingsleder på Sødalskolen i Rødding, hvor han har været siden marts 2015 og altså frem til i efteråret.

Kåre Stilling er selv vokset op i det gamle Fjends Kommune og har gået i skole i Sparkær og siden på overbygningen på Mønsted Skole. Han blev uddannet lærer i 1993, og var først lærer i Ulstrup og havde derefter et kort ophold på Nordre Skole i Viborg. Derefter flyttede familien til Bruxelles, hvor han arbejdede på Europaskolen. Han kom tilbage til Danmark i 2012 og arbejdede først på Viborg Ungdomsskole, inden han altså begyndte på Sødalskolen i Rødding.Privat er Kåre Stilling gift med Dorthe, og sammen har de tre voksne børn.

Ny skoleleder på plads i Vestfjends

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce