Originalerne hyldes i Kobberup

Sognepræst Thomas Frøkjær fortæller om originaler fra barndommens land, når han holder foredrag i Kobberup Kirkehus. Arkivfoto: Jakob Lerche

Originalerne hyldes i Kobberup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kobberup: Det er intet mindre end en hyldest til originalerne, som man kan opleve mandag den 25. februar i Kobberup Kirkehus.

Her er der foredrag med sognepræst Thomas Frøkjær fra Skivholme ved Aarhus. Han udgav i efteråret 2008 bogen "Tak for'ed!" på forlaget Knakken. Bogen, som foreløbig er udkommet i to oplag, rummer historier og oplevelser fra forfatterens barndom i 1960'erne i landsbyen Heltborg i Thy, og her skildres blandt andet møder med en række mennesker, som man nok i dag vil betegne som originaler.

Foredraget vil forme sig som en rejse tilbage i tiden til forfatterens barndomsland - til noget af alt det, han har oplevet. Men selv om det naturligvis i første omgang er hans land, så vil det også et eller andet sted være tilhørernes. Historierne vil kalde minder frem om noget tilsvarende. Om noget de har set og oplevet og glædet sig over. Og om herlige mennesker, de har mødt og kendt fra dengang før verden fik fart på, hedder det om foredraget på Stoholm-Kobberups Pastorats hjemmeside.

Historierne fortælles med begejstring, frimodighed og ud af stor taknemmelighed, og ikke mindst med glimt i øjet og smil på læben. Det er hensigten både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men bestemt også at der skal være noget at grine af og smile af, hedder det på hjemmesiden.

Foredraget begynder klokken 14.00.

Ufs

Originalerne hyldes i Kobberup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce