Politikere har plan for landsbymøder

Landdistriktsudvalget har ind til videre fået tilstrækkeligt med invitationer fra lokalområderne til at kunne fylde sin mødeplan ud. Billedet, hvor udvalgsformand Mette Nielsen (S) hilser på, er fra besøget i Vammen. Arkivfoto: Jakob Thorup Thomsen

Politikere har plan for landsbymøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådets landdistriktsudvalg fortsætter sin turne rundt til byer og landsbyer i Viborg Kommune.

Viborgegnen: Viborg Byråds nye landdistriktsudvalg holder sine møder rundt omkring i kommunens landsbyer og mindre byer i det omfang, udvalget bliver inviteret. Udvalget har nu lagt sig fast på en plan for, hvor turen går hen i de kommende måneder.

Ind til videre har det ikke skortet på invitationer fra lokalområder, som gerne vil huse politikerne på deres udvalgsmøde. Selve mødet er lukket, men der indgår hver gang cirka en times offentligt møde, hvor værterne har mulighed for at få landdistriktsudvalget i tale og diskutere ønsker og problemer.

De første møder blev holdt i Vammen, Vridsted, Løvel og Rødkærsbro, og næste gang går turen til Romlund, hvor udvalget holder sit møde den 19. juni. Udvalget har også fået en særskilt invitation fra Knudby, men mødet den 19. juni bliver både for Romlund og Knudby.

Den 14. august skal Sundstrup huse landdistriktsudvalget til et møde, der omfatter det såkaldt fjordklynge-område, og den 18. september tager Ørum imod, som den hidtil østligste by i kommunen, som har inviteret udvalget. Den 30. oktober tager udvalget til Stoholm, mens man derefter ikke har lagt sig fast på flere mødebyer.

Udvalget vil også regelmæssigt holde møder med landsbysammenslutningen, erhvervsorganisationerne og den lokale aktionsgruppe LAG Skive-Viborg.

Politikere har plan for landsbymøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce