Positiv stemning: Det går godt på Bjerregrav Friskole

Bjerregrav Friskole og Børnehus holdt for leden generalforsamling, og knap 70 gæster hørte om et positivt år for skolen og børnehuset. Privatfoto.

Positiv stemning: Det går godt på Bjerregrav Friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det går godt på Bjerregrav Friskole og Børnehus. Der var positiv stemning og ros fra den tilsynsførende på den netop afholdte generalforsamling.

Bjerregrav: Bjerregrav Friskole og Børnehus har netop afholdt den årlige generalforsamling. Knap 70 gæster var mødt op for at høre om årets gang på skolen og i børnehuset.

Bestyrelsen havde i år valgt at afholde generalforsamlingen anderledes end vanligt, og der blev således indbudt til aftensmad og idémøde forud for generalforsamlingen. I den forbindelse var lokalområdets foreninger inviteret til at deltage, og det blev der taget godt imod. Både borgerforening, pensionistforening, Hersom-Bjerregrav IF og Trivselspigerne deltog, og det gav masser af idéer, der kan arbejdes videre med.

Viceskoleleder Vickie Visbech indledte generalforsamlingen med fællessang og et oplæg om friskolen før og nu. Herefter kunne bestyrelsens formand Hanne Uhrenholt berette om bestyrelsens fokus og arbejde gennem det seneste år. Der er blandt andet arbejdet grundigt med en bestyrelsens forretningsorden, diverse principper og afholdt møder med forældreråd i både skole og børnehus, hvor sparring og idegenerering var i fokus. Ikke mindst var der planlægningsarbejdet i forbindelse med skolens jubilæumsfest. Omtalt blev også den flotte lokale involvering mellem skole, erhvervsdrivende, foreninger og borgere. Der er stor enighed om, at skolen og Børnehuset er omdrejningspunktet.

Derefter var det skoleleder Berit F. Lynderups tur. Hun kunne berette om en fortsat stigende interesse for såvel skole som børnehus, hvor elevtal og børnetal er stigende. Et luksusproblem som giver anledning til ventelister og "lukkede" årgange, hvor der ikke kan tages imod flere elever.

Berit takkede personalet for deres indstilling og indsats, da det ikke er muligt at drive god skole og børnehus uden dygtige og engagerede personaler. Beretningen omhandlede også nye tiltag - dimissionsfest for 9. klasse, Viggo intrasystem og Facebooksiden blev nævnt, ligesom jubilæumsfesten og det tilhørende sponsorcykelløb blev nævnt. Det lykkedes i øvrigt at samle 190.00 kroner ind, og de penge er øremærket til en ny skolegård.

En velfungerende skole

Generalforsamlingen bød traditionen tro også på en årsberetning fra den tilsynsførende.

"Bjerregrav Friskole er en dygtig ledet og yderst velfungerende skole, hvis undervisning fuldt står mål med det der kræves i folkeskolen," hed det sig blandt andet fra den tilsynsførende.

Revisoren gennemgik årets nøgletal, og der var tale om et meget tilfredsstillende resultat.

Generalforsamlingen bød også på en præsentation af Bjerregrav Friskole og Børnehus' nye værdigrundlag. Et værdigrundlag som ledelse, personale og bestyrelse alle har været med til at udarbejde, og tanken var, at det skulle være et enkelt og konkret værdigrundlag, der er nemt at efterleve i hverdagen, og det nye værdigrundlag ligger allerede tilgængeligt på hjemmesiden.

Sidst med ikke mindst bød generalforsamlingen på valg til skolebestyrelsen. Den nye bestyrelse konstituerer sig i den kommende uge, og glæder sig til de ventende opgaver.

Positiv stemning: Det går godt på Bjerregrav Friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce