Ransagning gav pote - 11-12 kilo hash og andre stoffer fundet

Beslaglagt hash fra en anden sag. Arkivfoto

Ransagning gav pote - 11-12 kilo hash og andre stoffer fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet ransagede onsdag et hjem i Møldrup, da man havde en formodning om, at der var store mængder stoffer i huset. Og det var der. To unge fyre blev anholdt på stedet og var torsdag i grundlovsforhør i Retten i Viborg.

Viborg: 11 til 12 kilo hash, 102 gram kokain, 16,7 gram skunk og så et narkoregnskab til at holde styr på de store mængder.

Det var, hvad politiet fandt under en ransagning på en adresse i Møldrup onsdag aften, og derfor sad to unge fyre på 22 og 20 år i dag bag vidneskranken, tiltalt for at være i besiddelse af de store mængde stoffer. Retten i Viborg skulle derfor i dag beslutte om de sigtede skulle varetægtsfængsles.

Hvis man regner med en gennemsnitspris på 30 kroner per gram, har hashen i sig selv en gadeværdi på 330.000-360.000 kroner.

De to sigtede fik dog lov til at vente et stykke tid foran retssal A, da en retssag tidligere på dagen trak lidt ud.

De virkede begge lidt slukørede, men dog fattede i ventesalen.

- Kan jeg ikke få lov til at ryge en smøg, spurgte den ene af de sigtede og fortsatte:

- Det kunne jeg virkelig godt bruge.

Det fik han dog ikke lov til.

Inde i retssalen fik de begge hurtigt sat sig i vidneskranken. For folkebladets repræsentant blev besøget i retssalen dog kort, da dommeren godkendte en anmodning om at føre grundlovsforhøret for lukkede døre. Så efter at anklageren havde læst sigtelsen op, blev pressen - af hensyn til sagens grove karakter og den videre efterforskning - bedt om at forlade salen.

De er begge tiltalt efter straffelovens paragraf 191 stykke 2, som er videredragelse, indførelse eller besiddelse af større mængder euforiserende stoffer. I sådanne sager kan man straffes med op til ti års fængsel.

Ingen af de sigtede ønskede at forholde sig til sigtelsen, før de havde fået en anden forsvarer. Samtidig havde de ingen indsigelser imod varetægtsfængslingen, som derfor endte med, at de begge blev varetægtsfængslet i fire uger, mens den yderligere efterforskning står på.

Ransagning gav pote - 11-12 kilo hash og andre stoffer fundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce