Røg uden ild på Lånumvej

Det var her på ejendommen Lånumvej 7 syd for Stoholm, at brandvæsnet blev tilkaldt onsdag eftermiddag. Kort: Google maps.

Røg uden ild på Lånumvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man plejer ellers at sige, at der går ikke røg af en brand uden at der er ild i den. Men ild var der ikke at finde på Lånumvej her til eftermiddag

Stoholm: En beboer på Lånumvej 7 mellem Lånum og Stoholm fik sig noget af et chok onsdag eftermiddag, da hun kom hjem til landejendommen godt et kvarter efter klokken 14. En søjle af røg steg op fra stuehuset, og beboeren skyndte sig derfor at ringe efter brandvæsnet.

Ved ankomsten kunne de dog konstatere, at der ikke var flammer at se nogen steder og efter at have åbnet for vinduer og døre for at få røgen ud centrerede mistanken sig om en støvsuger, der havde været i brug tidligere på dagen omkring husets brændeovn.

Huset viste sig at være så medtaget af sodskader, at huset er ubeboeligt. Det fortalte brandvæsnets indsatsleder til TV MidtVest.

- Der er kraftige skader, hvor branden opstod, og hele huset er præget af enorme sodskader. Huset er totalt ubeboeligt nu, forklarede Knud Erik Thorsager. Han mener, at ilden var opstået i støvsugeren og flammerne så har opbrugt ilten i huset, så ilden til sidst er gået ud af sig selv.

Hverken mennesker eller dyr kom til skade.

Røg uden ild på Lånumvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce