SF'er trak mange stemmer i Skals

Elo Nielsen fik et ualmindeligt godt valg i Skals og røg ind på SF's andet mandat. Foto: Morten Dueholm

SF'er trak mange stemmer i Skals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skals: SF gik frem fra et til to mandater, og mandat nummer to tilfaldt Elo Nielsen fra Skals, som dermed gør comeback i politik. Han har tidligere siddet i kommunalbestyrelsen i den daværende Møldrup Kommune i fire år. Elo Nielsen opnåede et særdeles godt personligt valg og var faktisk tæt på partiets spidskandidat Kai O. Andersen, Viborg, i antallet af personlige stemmer. Kai O. Andersen fik 588 stemmer, Elo Nielsen fik 467, heraf 370 ved afstemningsstedet i Skals.

Elo Nielsen har ført en aktiv og ihærdig valgkamp, og han er ikke i tvivl om, at der blandt hans vælgere i Skals-området er mange, som ikke sædvanligvis stemmer SF, men har ønsket en lokal mand i byrådet.

- Jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse, så jeg håbede på et godt resultat. Jeg har haft mange samtaler med medborgere i Skals - også dem, der ikke var SF'ere. For eksempel var der en meget borgerlig dame, som sagde til mig, at hun havde stemt på mig, selv om det var svært for hende, siger Elo Nielsen.

I byrådet vil Elo Nielsen blandt andet gerne være med til at fastholde valgkampens fokus på oplandet og på kritikken af, at oplandet ikke får tilstrækkelig opmærksomhed i byrådet.

- Jeg har lagt mange kræfter i valgkampen og gik tidligt i gang, og det er dejligt at se, at det lykkes, siger Elo Nielsen.

jak

 

SF'er trak mange stemmer i Skals

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce