Skals Fitness ekskluderer tidligere formand

Skals Fitness havde en eksklusion på dagsordenen ved sin første generalforsamling efter stiftelsen. Arkivfoto
Foto: Morten Dueholm

Skals Fitness ekskluderer tidligere formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere formand er skuffet over forløbet, og føler sig stukket i ryggen.

Selvom den tidligere formand for Skals Fitness, Kim Hørsted, allerede inden generalforsamlingen havde meddelt resten af bestyreslen, at han ikke ville genopstille til bestyrelsen, blev forslaget om hans eksklusion af foreningen alligevel sat til afstemning - og vedtaget.

Det bekræfter formand Martin Mollerup Johansen, som oplyser, at der ikke var egentlig debat om punktet.

»Der var nogle spørgsmål, som vi besvarede, men ellers var der ikke debat,« siger Martin Mollerup Johansen, som ikke ønsker at gå i detaljer om begrundelsen for eksklusionen af den tidligere formand.

»Vi har prøvet at ordne det her i mindelighed, men det har ikke kunnet lade sig gøre, så derfor tog vi det her skridt, og mere har jeg ikke at sige om det,« siger Martin Mollerup Johansen.

At det har været prøvet ordnet i mindelighed, er ikke Kim Hørsteds oplevelse af forløbet i bestyrelsen i Skals Fitness.

Dybt skuffet

»Jeg er dybt skuffet over forløbet, og den måde man ikke har været villig til at ordne det her på internt. Jeg føler mig da stukket i ryggen efter det store arbejde, jeg har gjort med at få Skals Fitness etableret, men jeg er da stadig stolt over min indsats,« siger Kim Hørsted.

Han ville gerne have fortsat som medlem og instruktør i Skals Fitness, men efter eksklusionen på generalforsamlingen er det ikke længere en mulighed.

Nyvalgt til bestyrelsen i Skals Fitness blev for øvrigt Nino Torquazi. Henning Lausten blev valgt til suppleant. Den øvrige bestyrelse består af Martin Mollerup Johansen, Frank Lund Nielsen, Jan Jakobsen, Orla Andersen og Marianne Horsfeldt Mathiassen.

Skals Fitness ekskluderer tidligere formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce