Sødalskolen får penge fra skolemælks-legat

Nogle af skolemælkspengene kommer nu retur til Sødalskolen. Modelfoto

Sødalskolen får penge fra skolemælks-legat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rødding: Sødalskolen i Rødding får nu nogle af de penge tilbage, som eleverne bruger på skolemælk. Sødalskolen har fået et støttebeløb på 3584 kroner fra Mejeriernes Skolemælksordning, som to gange om året giver penge til aktiviteter eller ting, som gør hverdagen sjovere og bedre for elever landet over.

På Sødalskolen skal pengene bruges til et nyt gulvfolie på gulvet i indskolingsafdelingen. Det nye gulvfolie giver et godt underlag for bevægelseslege i fællesrummet. Skolen vil blandt andet gerne lave en hinkerude med 10-tabellen.

Ved samme lejlighed fik eleverne på Gjern Skole 1000 kroner til at lave bæredygtige måltider og besøge Økolariet i Vejle.

De to skoler er ikke alene om at være heldige med at få del i Skolemælkslegatet. 26 klasser/skoler får denne gang 100.000 kroner fra Skolemælkslegatet, som uddeles forår og efterår.

- Vi sender penge til 26 klasser/skoler landet over, og det er en fornøjelse, fordi pengene ofte giver børnene oplevelser, der måske ikke ellers var mulighed for at få. Vores mål er at bidrage til sundhed i meget bred forstand. Det handler blandt andet om gode oplevelser, der gør fællesskabet endnu stærkere i klasserne og på skolerne, siger Jan Hermansen, som er leder af Mejeriernes Skolemælksordning, i en pressemeddelelse.

Denne gang er der blandt andet givet penge til: bondegårdsbesøg, skaksæt, udekøkken, tilskud til cykler, udflugter, madpakkekursus, gynge, sund mad og superheltekursus.

- Heldigvis kan man søge Skolemælkslegatet to gange om året, da vi jo desværre ikke har penge nok til at støtte alle gode formål hver gang. Det er bare med at søge igen, hvis man har en god idé. Næste gang er oktober 2019, siger Jan Hermansen.

jak

Sødalskolen får penge fra skolemælks-legat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce