Spændende og inspirerende borgermøde i Løvel

Borgerforeningens formand Pernille Nedertorp byder velkommen til borgermøde, der blev holdt i skolens store fællesrum. Foto: Henning Mousten Nielsen

Spændende og inspirerende borgermøde i Løvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kom mange ideer på bordet til nye udviklings-projekter i Løvel på borgerforeningens borgermøde.

Løvel: Lørdag formiddag havde Løvel og Omegns Borgerforening (LOBF) indkaldt til et borgermøde i skolen med fælles morgenkaffe og fokus på udvikling af Løvel og omegn. Mange nye mennesker er flyttet til, siden sidste borgerplan blev til, og det var netop dem, arrangørerne håbede på at se denne dag, sammen med de gamle ildsjæle forstås. Og de blev ikke skuffede.

LOBF-formand Pernille Nedertorp bød velkommen og forestod sammen med den lokale Henrik Karlsen og en konsulent fra firmaet Primusmotor afviklingen og styrede os alle sikkert gennem dagens program. Der deltog mellem 60 og 70 personer i alle aldre, og de lyttede spændte til oplæggene, der senere skulle inspirere deltagernes egne ideer, forslag og visioner.

Allerede ved ankomsten blev de syv arbejdsgrupper fastsat. Deltagerne fik et spillekort tildelt og skulle derefter finde sammen ved gruppebordene med måske helt ukendte personer. I de tilfældigt sammensatte grupper skulle morgenmaden så indtages, samtidig med at man lærte hinanden bedre at kende.

Efter oplæggene blev opgaverne nu tildelt. Deltagerne skulle bl.a. præsentere hinanden for resten af gruppen og derefter i fællesskab beslutte sig for tre værdier, som et udleveret ark gav inspiration til. Med udgangspunkt i disse ord skulle der nu findes emner, ideer og visioner for et ønskeprojekt, der skulle beskrives som gennemført og formuleret i en avisforsideomtale, fem år ud i fremtiden.

Der fremkom mange gode ideer og visioner ved fremlæggelsen. Heraf kan bl.a. nævnes DM i E-sport i Løvel, Løvel som outdoor mekka med aktiviteter og koncerter på og omkring Løvelbanen, et nyt multihus, en storkerute, en stor fælles Løvel-forening og meget mere. Arrangørerne har efterfølgende kogt dem ned til fire arbejdsgrupper med en tovholder i hver. Disse er:

Løvel-forening: Bo Søgaard. Arrangementer: Bjørn Skou Andersen. Bæredygtigt outdoor: Henrik Karlsen og Hal/multihus/E-sport: Jesper Christensen

Efter indtegning i grupperne blev disse opfordret til at mødes en gang, inden vi igen ses den 24. marts, hvor der bliver afholdt et nyt borgermøde med kreative workshops. Arrangørerne rundede af, håbede på et gensyn og understregede, at alle er velkommen til at deltage, også selvom de var forhindret her den 3. februar.

Har du en interesse i at deltage i en af de fire grupper, hvis arbejdsindhold endnu ikke er helt defineret, er du meget velkommen til at kontakte den pågældende tovholder.

Spændende og inspirerende borgermøde i Løvel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce