Spejdertræf: Flere end 200 spejdere til divisionsturnering

Spejderlejren slås op i det grønne område ved spejderhuset. Her på kortet markeret med rødt.

Spejdertræf: Flere end 200 spejdere til divisionsturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderne i Hammershøj arrangerer i weekenden divisionsturnering ved det nye spejderhus.

Hammershøj: Flere end 200 spejdere rykker i den kommende weekend ind på pladsen ved spejderhuset, når Spejderne i Hammershøj er arrangør af en divisionsturnering i det, der hedder Randellsborg Division, som dækker Randers og omegn.

Spejderne i Hammershøj har fået deres faciliteter opgraderet betydeligt, efter at de har fået nyt spejderhus på Jernbanegade i en bygning, der tidligere husede en del af byens børnehave. Faciliteterne skal bruges i forbindelse med divisionsturneringen, hvor de mange spejdere vil slå lejr i det grønne område ved spejderhuset. Man vil kunne møde spejderne i området hele dagen om lørdagen og også om aftenen.

Fredag aften ankommer juniorspejdere (4. og 5. klasse) og trop-spejderne (6. til 9. klasse) og begynder at opbygge deres lejrplads. Trop-spejderne vil formentlig bygge til langt ud på natten for at få en god lejrplads med mange fine detaljer.

Lørdag morgen ankommer mikro-spejderne (0. til 1. klasse) og mini-spejderne (2. og 3. klasse). Klokken ni er der flaghejsning og dermed start på den fælles del af divisionsturneringen. Frem til klokken 16 er der gang i dagsløbet, som involverer 160 spejdere og 60 ledere og hjælpere. Det foregår i Hammershøj og nærmeste omegn, hvor alle spejderne går rundt til posterne. De mindste følges med ledere eller forældre, for der en del veje, der skal krydses.

Mikro- og mini-spejderne slutter deres del af opgaverne med tovtrækning og stafet. Der er derefter fællesspisning på lejrpladsen for alle. Det afsluttes med fælles lejrbål og præmieoverrækkelse for de mindste. Junior- og trop-spejderne begynder derefter på "natløbet", der varer til sent på aftenen, så der vil være mere liv end sædvanligt i Hammershøj lørdag aften.

Søndag bliver lejrene pakket sammen. Herefter er der tovtrækning og stafet, og klokken 12 slutter man med præmieoverrækkelse og fælles afslutning.

Spejdertræf: Flere end 200 spejdere til divisionsturnering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce