Sport på tværs holder åbent hus

Der er åbent hus hos foreningen Sport på Tværs i Stoholm Fritids- og Kulturcenter næste torsdag. Arkivfoto: Morten Dueholm

Sport på tværs holder åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til Sport på tværs kommer der motionister fra Mønsted, Sparkær, Sjørup, Vridsted, Daugbjerg, Kjeldbjerg, Iglsø, Fly, Skive og Viborg.

Stoholm: Foreningen "Sport på tværs" i Stoholm holder åbent hus torsdag 15. februar kl. 9.30-12.

Det foregår i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, og alle interesserede indbydes til arrangementet.

Til Sport på tværs kommer der motionister fra Mønsted, Sparkær, Sjørup, Vridsted, Daugbjerg, Kjeldbjerg, Iglsø, Fly, Skive og Viborg. Denne torsdag vil der være mulighed for at deltage i alle de aktiviteter, der er i hallen: Gymnastik med Sinna Maagaard starter præcis 9.30 (så kom i god tid) Kl. 10.30 starter de andre aktiviteter, Badminton, Ringo, Bob, Motionsrum og meget andet.

DGI Vestjylland kommer med nogle nye aktiviteter som der er mulighed for at prøve, bl.a. det meget populære Bowls, curling og indekrolf.

- Har du lyst til et spil billard, eller pool, råder Sport på tværs over fire borde, bordene er placeret på vandrehjemmet i den midterste fløj med indgang nederst mod græsarealerne. Fjends Skytteforening holder også åbent denne torsdag formiddag, så der vil være mulighed for at prøve at skyde med riffel på 15 meter bane.

Det hele startede for 25 år siden - 27. januar 1993 startede Annelise og Poul Erik Rude "Sport på tværs" første gang, og der mødte 24 op til den første træningsdag. Til sæsonen 96/97 var deltagerantallet oppe på 98 brugere. I 2002 overgik det fra hallens regi, og der blev lavet en bestyrelse, bestående af: Erik Bisgaard, Else Pedersen, Lis Jørgensen, Henry Vestergaard og Bent Vind. I dag er der 265 medlemmer, hvoraf 170 - 194 møder op til gymnastik hver torsdag formiddag.

/EXP

Sport på tværs holder åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce