Stor Ørum-virksomhed er gået konkurs

Skifteretten har taget Vorning Maskinfabrik ApS under konkursbehandling. Arkivfoto: Preben Madsen

Stor Ørum-virksomhed er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vorning Maskinfabrik, der har op mod 100 ansatte i Ørum, er under konkursbehandling.

Ørum: Vorning Maskinfabrik, der ligger i Ørum og beskæftiger mellem 50 og 100 ansatte, er taget under konkursbehandling. Statstidende oplyser, at Skifteretten i Viborg ved et dekret fra den 28. februar har taget virksomheden under konkursbehandling efter en begæring, der er modtaget den 27. februar.

Formanden for 3F i Viborg, Stanley Bach, bekræfter, at virksomheden er under konkursbehandling.

- Det har vi hørt fra fire af vores medlemmer, som har kontaktet os, og vi har også fået det bekræftet. Derudover har vi ikke kendskab til enkeltheder, siger Stanley Bach.

Han oplyser, at hovedparten af de ansatte i virksomheden er organiseret hos Dansk Metal.

Så sent som i december 2014 kunne den administrerende direktør i Vorning Maskinfabrik, Kent Christensen, der ejer virksomheden sammen med sin bror, Niels Martin Christensen, fortælle folkebladet, at det gik strygende. Oedrebøgerne var fyldt et halvt år frem, og man havde netop ansat nye medarbejdere.

Regnskaberne kan dog fortælle, at det fra dette tidspunkt er gået ned ad bakke med virksomhedens økonomi. Fra 2014 til 2015 blev bankgælden forøget med cirka 20 millioner kroner til cirka 26 millioner kroner og posten "anden gæld" steg med knap fem millioner kroner.

Stor Ørum-virksomhed er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce