To gange generalforsamling i Hvam


To gange generalforsamling i Hvam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvam: Hvam Kultur- og Forsamlingshus har netop holdt den årlige generalforsamling, og cirka 30 interesserede var mødt frem.

Formand Jonna Skov Jensen kunne i beretningen fortælle, at man i 2017 prøvede at arrangere fastelavn for første gang med god tilslutning af 34 børn og 36 voksne. Årets dilettantstykke trak fulde huse igen i 2017 til både generalprøven og lørdag, hvor der var spisning og dans efter stykket.

Sankthansaften blev fejret sammen med spejderne, og mange havde taget imod tilbuddet om spisning i kulturhuset og efterfølgende kaffe og båltale hos spejderne. August bød på fællesspisning for cirka 65 deltagere og senere på året en herrefrokost for 30 deltagere.

Også det årlige julemarked blev et tilløbsstykke, og de mange frivillige hjælpere fik en tak - uden dem kunne lade arrangementet ikke lade sig gøre. Som en afslutning på året arrangerede kulturhuset sammen med beboerforeningen en juletræsfest for børn, der dog ikke havde den store tilslutning, men alligevel var en ganske hyggelig oplevelse.

Endvidere kunne Jonna Skov Jensen berette om et 2017 med 97 udlejninger eller aktiviteter i huset. Derudover er der blevet malet på toiletterne, og der er indkøbt ny ovn, og huset har fået indført mobilepay.

Regnskabet havde givet et lille overskud, og fremtiden på den økonomiske side så fin ud. Man fik også prokura til at måtte bruge penge på fremtidig udgift, da man ved, der kommer en til sammenlægning med varmeværkerne.

Ved valg til bestyrelsen var der genvalg til Grethe Høgh Bisgaard, Susanne Sørensen og Birger Jørgensen, mens Rita Hansen ikke ønskede at fortsætte. I stedet valgtes Jacob Tøttrup. Suppleanter blev Ib Hansen og Lone Johansen. Der var ligeledes genvalg til revisorerne Svend Jensen og Margit Nielsen samt suppleanten Pia Dalsgaard.

Hvam Dilettantforening holdt umiddelbart efter generalforsamling, hvor Mette Jensen blandt andet berettede om årets stykke, der skal opføres 9. og 10. marts, som hedder "Dating med problemer i udkantsdanmark."

Der var genvalg til bestyrelse, dog blev Margit Wenning valgt ind i stedet for Peter Faber, der er flyttet til Sjælland.

To gange generalforsamling i Hvam

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce