Tønderne fik nogle bank

Det gælder om at lægge alle kræfter i, så skal tønden nok komme ned. Foto: Morten Stricker

Tønderne fik nogle bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var masser af børn i Jet Hallen i Karup til årets fastelavnsfest.

Karup: Der var mange mærkelige væsener i Jet Hallen i Karup søndag formiddag, da man holdt den årlige fastelavnsfest. Man så hekse, en hel del udgaver af Spiderman, en voksen ulv, små feer, adskillige udgaver af Disneys Frost, en enkelt sygeplejerske og en politimand og mange andre.

Som det er tradition i Karup, så holdt Jet Hallen, Karup Borger- og Håndværkerforening, Karup Handelsforening, Karup Bio og Bageriet Nørgaard i fællesskab fastelavnsfest. Den plejer at samle cirka 150 børn og deres familier, og det var nok også tilfældet i år, selv om vinterferien måske havde forhindret nogle i at være med.

Seks tønder ventede på at få nogle bank. De yngste nøjedes med at slå på tønder af pap, mens trætønderne var forbeholdt de ældste børn. Efter nogle runder begyndte tønderne at briste, og det regnede ned med karameller.

Ind i varmen

- Vi har altid haft et godt samarbejde om at holde fastelavnsfest. For mange år siden holdt vi det udendørs på den tidligere bagers parkeringsplads. Det var godt nok en kold fornøjelse, og børnene var nødt til at have overtøj på over kostumerne, så det var godt, at vi fik det flyttet ind i hallen i stedet, og her har vi efterhånden været i mange år, fortæller borgerforeningens formand Frank Larsen.

Han understreger, at fastelavnsfesten er for alle børn i Karup.

- Det er for hele byen. Mange af borgerforeningens medlemmer er 60 plus, så der ville ikke komme nogen, hvis det kun var for medlemmerne, siger han.

Tønderne fik nogle bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce